Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31556-152
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,26
Zsinór hossza: 10 m

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31556-152
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 15 lbs

Carp Expert Skin Line bevonatos előkezsinór

A tartós, lenyúzható bevonattal ellátott, kopásálló, úgynevezett bőrös előke, mely kimondottan akadós, "zsinórfaló" pályára való.

A könnyen lehúzható bevonat elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.

A kétféle szakítószilárdságban elérhető előke színe beleolvad környezetébe.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka egyik legjobb terméke a Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór. Ez a termék minden olyan horgász számára ideális, aki szeretné biztosítani, hogy elkapja a legnagyobb halakat. A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór kiváló minőségű és tartós, amely garantálja a hosszú élettartamot.

A termék előnyei között szerepel az erőssége és a tartóssága. A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór 15 fontos szakítószilárdsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy biztonságosan fogjanak meg nagyobb halakat. Emellett a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek rendkívül tartósak, így a horgászok hosszú évekig élvezhetik ezt a terméket.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egyedi moszat zöld színű, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén lássák a zsinórt, még a víz alatt is. Ez a színválasztás segíti a horgászokat abban, hogy pontosabban dobjanak és könnyebben kövessék nyomon a zsinór mozgását.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór mérete 10 méter, amely elegendő ahhoz, hogy számos alkalommal használhassuk a terméket. Emellett az 5 mm átmérőjű zsinór vékony és könnyű, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebb dobjanak és pontosabbak legyenek a célzásban.

Összességében a Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy kiváló minőségű és tartós termék, amely minden horgászt megbízhatóan szolgál. Könnyű használni és a tartósságának köszönhetően hosszú élettartamra számíthatunk. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, akkor ezt a terméket ajánljuk neked. Próbáld ki és tapasztald meg a Carp Expert SKIN LINE 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór előnyeit!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák