Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31556-155
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,26
Zsinór hossza: 10 m

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31556-155
Hossz: 10 m
Szín: Iszap barna
Szakítószilárdság: 15 lbs

Carp Expert Skin Line bevonatos előkezsinór

A tartós, lenyúzható bevonattal ellátott, kopásálló, úgynevezett bőrös előke, mely kimondottan akadós, "zsinórfaló" pályára való.

A könnyen lehúzható bevonat elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.

A kétféle szakítószilárdságban elérhető előke színe beleolvad környezetébe.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór' egy igazán kiváló minőségű és megbízható zsinór. Ez a fonott előke zsinór különösen a horgászok számára készült, akik szeretik a kihívásokat, és profi módon szeretnék megfogni a nagyobb halakat. A termék kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór előnyei közé tartozik a magas kopásállóság. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon ellenálló az apróbb karcolásokkal és sérülésekkel szemben is, amelyek könnyen előfordulnak a horgászat során. Ez a zsinór rendkívül sokoldalú, és bármilyen típusú horgászmódszerhez használható.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór színe és mintája igazán különleges. A zsinór sötétbarna színe tökéletesen beleolvad a környezetbe, így a halak nehezebben veszik észre, és könnyebben becsapod őket. A zsinór mintázata is nagyon hasznos, mivel a vékonyabb vonalak nagyobb stabilitást biztosítanak a zsinórnak, míg a vastagabb vonalak pedig jobban ellenállnak a kopásnak.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór mérete 10 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok kitöltsék a horgászat során használt orsókat. A zsinór vastagsága 15 font, ami azt jelenti, hogy nagyobb halakat is könnyedén meg lehet fogni vele. A zsinór rendkívül rugalmas és erős, így nagyon kevés esély van arra, hogy a halak szakítsák el a zsinórt.

Összességében a Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egy fantasztikus választás minden horgász számára. A zsinór kiváló minőségű, megbízható és rendkívül tartós. A sötétbarna színe és a mintázata is nagyon hasznos, mivel a halak kevésbé veszik észre, és könnyebben becsapod őket. Ha egy megbízható és nagy teljesítményű zsinórra van szükséged, akkor a Carp Expert SKIN LINE 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák