Carp Expert SKIN LINE 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31556-154
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31556-154
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 15 lbs

Carp Expert Skin Line bevonatos előkezsinór

A tartós, lenyúzható bevonattal ellátott, kopásálló, úgynevezett bőrös előke, mely kimondottan akadós, "zsinórfaló" pályára való.

A könnyen lehúzható bevonat elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.

A kétféle szakítószilárdságban elérhető előke színe beleolvad környezetébe.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka egyik legjobb terméke a Carp Expert SKIN LINE 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór, amely a horgászok számára kiváló minőséget és hatékonyságot nyújt. Ez a zsinór különleges tulajdonságai miatt ideális választás a horgászat során.

Az előkezsinór magas minőségű, fonott, és a legjobb anyagokból készült. A zsinór vastagsága 15LBS, ami azt jelenti, hogy erős és tartós, és számos halászmódszer esetén használható. A Carp Expert SKIN LINE 15LBS PITCH BLACK 10M előkezsinór 10 méter hosszú, így elegendő, hogy az általad használt halászfelszereléshez megfelelő hosszúságban vághasd le.

Az előkezsinór fekete színű, így könnyen beolvad a vízbe, és nem zavarja meg a halakat. Ez azt jelenti, hogy a halak kevésbé fognak észrevenni téged és a horgászfelszerelésedet, így nagyobb esélyed van a sikeres halászatra.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS PITCH BLACK 10M előkezsinór használatával könnyen és hatékonyan foghatsz halakat. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így nem kell aggódnod a hal megfogása során.

A zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízben lévő körülményekhez, így könnyen alkalmazhatod a horgászmódszeredet, és megbízhatóan megtartja a csalit. Az előkezsinór könnyen kötődik a horgászcérnához és a horgokhoz, így könnyen használható.

A Carp Expert SKIN LINE 15LBS PITCH BLACK 10M előkezsinór egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a hatékony és sikeres halászatot. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú időn keresztül használhatod. A fekete színű kivitel pedig azt jelenti, hogy a halak kevésbé veszik észre, így nagyobb esélyed van a sikeres halászatra.

Ha te is szeretnéd a legjobb minőséget a horgászfelszerelésedben, és a sikeres halászatot, válaszd a Carp Expert SKIN LINE 15LBS PITCH BLACK 10M előkezsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák