Carp Expert SKIN LINE 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31556-252
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31556-252
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 25 lbs

Carp Expert Skin Line bevonatos előkezsinór

A tartós, lenyúzható bevonattal ellátott, kopásálló, úgynevezett bőrös előke, mely kimondottan akadós, "zsinórfaló" pályára való.

A könnyen lehúzható bevonat elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.

A kétféle szakítószilárdságban elérhető előke színe beleolvad környezetébe.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka egyik legjobb terméke a Carp Expert SKIN LINE 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór. Ez a zsinór kifejezetten horgászok számára készült, akik szeretnek kihívásokkal szembesülni és a legnehezebb halakat is elkapni.

A Carp Expert SKIN LINE 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór erős és strapabíró anyagból készült. A zsinór átmérője 0,30 mm, hossza pedig 10 méter. A moss green színnek köszönhetően nagyon jól beleolvad a vízbe, így a halak nem veszik észre, hogy ott van.

Az előke zsinór fonott kialakítása miatt rendkívül erős és tartós. Kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll a kopásnak és az abrakolásnak. A Carp Expert SKIN LINE 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór nagyon rugalmas és erős, így a legnagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk vele.

Az előke zsinór különleges tulajdonsága, hogy nagyon könnyen csomózható és a csomók is nagyon erősek és tartósak. Ez nagyon fontos, amikor nagy halakat próbálunk kifogni, mert a gyenge csomók könnyen elszakadhatnak.

A Carp Expert SKIN LINE 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór nagyon sok előnye van. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagyon erős és tartós, így hosszú ideig használhatjuk anélkül, hogy aggódnánk a zsinór törése miatt. Ezen kívül a fonott kialakítása miatt nagyon rugalmas, így a halakat könnyedén kifoghatjuk vele.

Összességében a Carp Expert SKIN LINE 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy nagyon jó választás minden horgász számára. Erős, tartós és könnyen használható, így nagyon hatékonyan tudjuk vele kifogni a legnehezebb halakat is. Ha szeretnéd a legjobb eredményeket elérni a horgászatban, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus előke zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák