Carp Expert SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31556-254
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31556-254
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 25 lbs

Carp Expert Skin Line bevonatos előkezsinór

A tartós, lenyúzható bevonattal ellátott, kopásálló, úgynevezett bőrös előke, mely kimondottan akadós, "zsinórfaló" pályára való.

A könnyen lehúzható bevonat elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.

A kétféle szakítószilárdságban elérhető előke színe beleolvad környezetébe.

Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják.

Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT új SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinórja minden horgász álma! Ez a kiváló minőségű zsinór a legjobb anyagokból készül, és hihetetlen előnyöket kínál a legigényesebb horgászok számára.

Ez a 25 lb-os zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, és a 10 méteres hosszúság tökéletes azok számára, akik hosszabb előke zsinórra van szükségük. A Pitch Black szín pedig tökéletesen illeszkedik az éjszakai horgászathoz, így a halak nem fogják észrevenni a zsinór jelenlétét.

A SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór egyedülálló előnye, hogy nagyon erős és tartós, így a legnehezebb halak is könnyedén kifoghatók vele. A zsinór tökéletesen sima felülete pedig lehetővé teszi a messzebbi dobást, és csökkenti a zsinór csomósodásának valószínűségét.

Ez a CARP EXPERT zsinór kiválóan alkalmas mind a feeder, mind a bojlis horgászatra, és a legkülönfélébb vizekben használható. A zsinór nagyon rugalmas, így a halak nem észlelik a zsinór jelenlétét, és nem tartják azt veszélyesnek.

A SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór ideális választás minden horgász számára, aki a legtöbbet akarja kihozni a horgászati élményből. Ez a zsinór biztosítja a legjobb eredményeket és a legmagasabb szintű megbízhatóságot a horgászok számára, akik az igazi kihívásokat keresik.

Összefoglalva, a CARP EXPERT SKIN LINE 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb minőséget és a legmagasabb szintű teljesítményt keresik. A zsinór kiváló minősége, tartóssága és megbízhatósága biztosítja, hogy minden horgászati kalandod nagyszerű élmény legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák