Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31552-152
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Több színben, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór, ami a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását teszi lehetővé. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31552-152
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 15 lbs

A Carp Expert Snag Proof több színben kapható, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór. Így lehetővé teszi a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását is. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos, 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márka egy jól ismert és megbízható márkája a horgászati felszereléseknek, így nem meglepő, hogy a 'Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór' egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet.

Az előke zsinór mérete 10 méter, és 15 fontos teherbírással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen közepes méretű halat könnyedén kifoghatunk vele. A zsinór színe a természetes tájhoz illeszkedő mohazöld, így álcázó hatással bír, és kevésbé figyelmezteti a halakat a jelenlétünkre.

Az előke zsinór előnye az, hogy nagyon rugalmas és tartós, így könnyen bírja a halak mozgását és a víz nyomását. Ezenkívül, a fonott anyagokból készült zsinórok általában sokkal erősebbek, mint a hagyományos monofilament zsinórok, így a Carp Expert SNAG PROOF előke zsinór egy igazán megbízható választás lehet.

Az előke zsinór további előnye, hogy a Snag Proof felületkezelésnek köszönhetően, amely megakadályozza a zsinór elakadását a növényzetben, vagy más akadályokban, így kisebb az esélye annak, hogy megsérüljön vagy eltörik. Ez nagyon fontos, mert minden horgász tudja, hogy az elakadt zsinórok nagyon bosszantóak lehetnek, és időt vesznek el a horgászatból.

A Carp Expert SNAG PROOF előke zsinór hosszú élettartamú és ellenálló az UV-sugárzásnak és a szennyeződéseknek, így még hosszú idő elteltével is úgy fog kinézni, mint amikor először használtuk. Ez azt jelenti, hogy a zsinórral hosszú időn keresztül horgászhatunk anélkül, hogy aggódnunk kellene a szakadás vagy az elromlás miatt.

Összességében a Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik egy megbízható, tartós és könnyen használható zsinórra vágynak. A termék rendkívül erős és ellenálló, és a Snag Proof felületkezelésnek köszönhetően nagyon kevés az esélye annak, hogy elakadjon a víz alatti akadályokban. Ha tehát egy jó minőségű előke zsinórra van szükséged, akkor a Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy olyan termék, amelyet érdemes kipróbálni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák