Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31552-155
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Carp Expert Snag Proof több színben kapható, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór, ami a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását teszi lehetővé. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31552-155
Hossz: 10 m
Szín: Iszap barna
Szakítószilárdság: 15 lbs

Több színben, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór, ami a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását teszi lehetővé. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór' egy igazán kiváló minőségű termék, mely minden horgász számára ideális választás lehet. A fonott előke zsinór a horgászat egyik legfontosabb eleme, hiszen ezen keresztül folyik az áramlás a horogra, így az előke zsinór minősége hatással lehet a halak fogására.

A Carp Expert SNAG PROOF előke zsinór kifejezetten a nehéz körülményekhez lett tervezve. A fonott zsinór anyaga rendkívül ellenálló, így nem csak az erős halakat képes megbírni, hanem a víz alatti növényzet és egyéb akadályok ellen is hatékony védelmet nyújt. A zsinór színe is kifejezetten a tájhoz lett igazítva, így a sáros vagy iszapos vizekben is jól látható és nem riasztja el a halakat.

A Carp Expert SNAG PROOF előke zsinór 15 fontos teherbírásával és 10 méter hosszával biztosítja a horgászok számára a megfelelő stabilitást és tartósságot. Az előke zsinór vastagsága és teherbírása lehetővé teszi a nagyobb és erősebb halak fogását, így a horgászok nyugodtan vetnek majd bele a vízbe.

Az előke zsinór kialakítása is kiváló minőségű. Az egymással fonott szálakból álló anyag rendkívül rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a környezethez és a halak mozgásához. Az előke zsinór végén található horogkapocs segítségével könnyen és gyorsan cserélhető az előke zsinór.

Összességében a Carp Expert SNAG PROOF 15LBS MUD BROWN 10M fonott előke zsinór egy nagyon jó választás a horgászok számára. Az ellenálló anyag és a kiváló minőségű kialakítás lehetővé teszi a hatékony horgászatot és a nagyobb halak fogását is. A szín és a teherbírás pedig kifejezetten a nehéz körülményekhez lett igazítva, így a horgászat mindig sikeres lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák