Carp Expert SNAG PROOF 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31552-154
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,26
Zsinór hossza: 10 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31552-154
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 15 lbs
A Carp Expert Snag Proof több színben kapható, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór. Így lehetővé teszi a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását is. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos, 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert SNAG PROOF 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór' egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlani tudok. Ez a termék azért lett kifejlesztve, hogy megkönnyítse a horgászok életét, és segítsen nekik sikeresen kifogni a halakat.

Az előke zsinór mérete 10 méter, és 15 fontos terhelést bír el. Az előke zsinór színe fekete, így könnyen alkalmazkodik a víz alatti környezethez. A Carp Expert SNAG PROOF 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik és ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben.

Az előke zsinór különleges tulajdonsága, hogy "snag proof", ami annyit jelent, hogy nem akad bele a növényzetbe, a kavicsokba vagy más akadályokba. Ez nagyon hasznos tulajdonság, mivel csökkenti az előke zsinór elakadásának és megszakadásának kockázatát. Ezáltal a horgászoknak nem kell aggódniuk az előke zsinór sérülése miatt, és könnyebben tudnak halat fogni.

Ezenkívül, a Carp Expert SNAG PROOF 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór nagyon könnyű és rugalmas, ami segít a horgászoknak a pontosabb dobásokban. A kis súlya miatt könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig folytassák a horgászatot anélkül, hogy kifáradnának.

A Carp Expert SNAG PROOF 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór további előnye, hogy rendkívül ellenálló és tartós. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszú távon használják az előke zsinórt, és ne kelljen gyakran cserélniük. A tartósságának köszönhetően az előke zsinór konzisztens teljesítményt nyújt, így a horgászoknak nincs szükségük aggodalomra, hogy az előke zsinór meghiúsítja a halak kifogását.

Összességében, a Carp Expert SNAG PROOF 15LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór egy olyan termék, amelyre minden horgásznak szüksége van. Az előke zsinór nagyon hasznos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a "snag proof" tulajdonság, a könnyű és rugalmas kialakítás, valamint az ellenállóság és tartósság. Ha a horgászok szeretnének sikeresen és könnyedén halat fogni, akkor ajánlom ezt a terméket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák