Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31552-252
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,44
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Több színben, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór, ami a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását teszi lehetővé. Gazdaságos 10 méteres kivitelben kapható.
Cikkszám: 31552-252
Hossz: 10 m
Szín: Mohazöld
Szakítószilárdság: 25 lbs

A Carp Expert Snag Proof több színben kapható, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór. Így lehetővé teszi a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását is. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos, 10 méteres kivitelben kapható.

A Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen. Ez a kiváló minőségű előke zsinór kifejezetten a ragadozó halak horgászatára lett kifejlesztve, és számos előnyt kínál, amelyeket a horgászok nagyon értékelnek. A zsinór magas minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és az erőt. A Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretné megbízható eszközzel felszerelni magát.

A Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór erőteljes, és 25 lbs-os terhelhetőséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még a legnagyobb halakat is biztonságosan ki tudjuk fogni vele. A zsinór hossza 10 méter, és a zöld színnek köszönhetően könnyen alkalmazkodik a környezethez. A zsinór szálai szorosan fonódnak egymás körül, ami növeli az erősségét, és csökkenti a hajlékonyságát.

A Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór előnyei közé tartozik a horgászat során tapasztalható csomózhatóság és a nagy szakítószilárdság. A zsinór nagyon ellenálló az abrakcióval szemben, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elszakadása miatt. A zsinórt könnyen csomózhatjuk, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a csomózásra.

A Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór nagyon rugalmas, és jól alkalmazkodik a környezethez. A zsinór zöld színe jól látható a vízben, így a horgászok könnyen követhetik a zsinórt a vízen. A zsinór nagyon ellenálló a kopásnak és az abrakciónak, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elszakadása miatt.

Összességében a Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór erős, tartós és rugalmas, és számos előnnyel rendelkezik a horgászat során. A zsinór könnyen alkalmazkodik a környezethez, és biztosítja a horgászok számára a szükséges biztonságot és stabilitást. A Carp Expert SNAG PROOF 25LBS MOSS GREEN 10M fonott előke zsinór egy olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki szeretne megbízható eszközzel felszerelni magát a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák