Carp Expert SNAG PROOF 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31552-254
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31552-254
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 25 lbs

A Carp Expert Snag Proof több színben kapható, speciális kopásálló bevonattal ellátott zsinór. Így lehetővé teszi a kagylós, köves meder kapitális pontyainak kifogását is. Vékonyabb változatát a bojlis horgászok mellett a feeder módszer kedvelői is előszeretettel használják. Gazdaságos, 10 méteres kivitelben kapható.

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert SNAG PROOF 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór' egy igazán remek választásnak bizonyul minden olyan horgász számára, aki ki szeretne állni a tömegből és valami igazán különlegeset szeretne használni.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan tartós és megbízható lesz a használata során. A 25 fontos húzóerő pedig biztosítja, hogy bármilyen nagyobb halat is sikerüljön fogni, a zsinór könnyedén képes lesz megbirkózni vele.

A zsinór fekete színe pedig nemcsak nagyon elegáns és mutatós, hanem egyben nagyszerű választás is azok számára, akik szeretnék, ha a horgászfelszerelésük minél kevésbé lenne feltűnő a vízben.

A 10 méteres hosszúság pedig arra is lehetőséget ad, hogy akár nagyobb területeket is fedjen le a horgász, így nagyobb esélye lesz arra, hogy sikerül valami igazán különleges halat fognia.

Az előke zsinór kifejezetten azok számára készült, akik szeretnék minimalizálni a horogakadás lehetőségét. Az előke zsinór speciális felépítése révén ugyanis sokkal nehezebb lesz a halnak az előkebe beleakadnia, így a horgász sokkal kevesebb időt és energiát kell, hogy fordítson a horogakadások eltávolítására.

Az előke zsinór további előnye, hogy nagyon könnyen használható és szinte bármilyen horgászbotra felhelyezhető. Ráadásul a CARP EXPERT márkájú termékeinek minősége és megbízhatósága további garancia arra, hogy ez az előke zsinór hosszú időn keresztül hű társunk lesz a horgászat során.

Összességében tehát a CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert SNAG PROOF 25LBS PITCH BLACK 10M fonott előke zsinór' egy igazán különleges és megbízható termék, amely garantáltan nem fogja cserben hagyni a horgászat során. Ha szeretnénk a horogakadásokat minimalizálni és egy remek minőségű, tartós és megbízható előke zsinórt keresünk, akkor mindenképpen érdemes lehet ezt a terméket választanunk!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák