KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,10MM/10M

Készleten
Cikkszám: EF-34020-010
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34020-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 10 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 5,0 kg
A világhírű Dyneema cég elsőszámú fonott zsinórja, amely már hosszú évek óta megtalálható a boltok polcain. Az iránta való soha meg nem szűnő kereslet a garancia a minőségére, hiszen napjainkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Teljes joggal, hiszen a különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező zsinór bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami extra terheléssel jár. 10 méteres változatából horogelőkéinket, vagy igény szerint dobóelőkéinket készíthetjük el.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,10MM/10M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a KAMASAKI márka kínál a horgászok számára. Ez a zsinór kivételes erővel és tartóssággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyon megbízható és hatékony lesz a horgászat során.

Ez a fonott előkezsinór 0,10 mm átmérőjű, és 10 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő hosszúságú ahhoz, hogy felkészüljön a horgászat során előforduló különböző kihívásokra. Ezenkívül a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyobb sűrűséggel rendelkezik, mint a hagyományos monofil zsinórok, így sokkal erősebb és tartósabb.

Ez a zsinór különösen alkalmas a nagyobb halak fogására, mivel nagyon erős, és nem könnyen reped, vagy szakad el. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór törése miatt, amikor nagyobb halakat próbálnak kifogni. A zsinór további előnye, hogy rendkívül rugalmas és sima, ami nagyban segíti a horgászhorgok csomózását és azok kibontását.

Ezenkívül a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,10MM/10M rendkívül könnyű, ami nagyon fontos a horgászok számára. A könnyű zsinór megkönnyíti a horgászatot, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb időn keresztül horgásszanak anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül ellenálló a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszabb ideig fogja tartani a formáját, és nem fog károsodni a vízben való használat során. Ez a zsinór kiváló megoldás a horgászok számára, akik hosszú távon szeretnék használni a zsinórjukat.

Végül, a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,10MM/10M rendkívül könnyen kezelhető. Az előkezsinór könnyen feltekerhető, és könnyen rögzíthető a horgokhoz. A könnyű kezelhetőség és a tartósság miatt ez a zsinór kiváló választás a horgászok számára, akik magas minőségű, megbízható és hatékony zsinórt keresnek.

Összességében, a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,10MM/10M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely kiváló erővel és tartóssággal rendelkezik. Ez a fonott előkezsinór kiváló megoldás a nagyobb halak fogásához, és könnyen kezelhető. A horgászoknak érdemes elgondolkodniuk ezen zsinór beszerzésén, ha megbízható és hatékony zsinórt keresnek a horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák