KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,20MM/10M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34020-020
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34020-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 10 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 15,1 kg

A világhírű Dyneema cég elsőszámú fonott zsinórja, amely már hosszú évek óta megtalálható a boltok polcain. Az iránta való soha meg nem szűnő kereslet a garancia a minőségére, hiszen napjainkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Teljes joggal, hiszen a különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező zsinór bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami extra terheléssel jár. 10 méteres változatából horogelőkéinket, vagy igény szerint dobóelőkéinket készíthetjük el.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,20MM/10M egy igazán kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A KAMASAKI márkájú termék előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagok felhasználása, valamint az innovatív technológia, amelyet a gyártási folyamat során alkalmaztak.

A termék előnyei között szerepel a nagy szakítószilárdság, amely különösen fontos a nagyobb halak horgászata során. A 0,20 mm vastagságú zsinór 10 méter hosszú, ami ideális a horgászok számára, akik rövid távolságra szeretnék horgászni a halakat.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,20MM/10M nagyon erős és tartós, így kiváló választás a legnehezebb körülmények között is. A zsinór különleges fonási technológiával készült, amelynek eredményeként nagyobb szakítószilárdságot és kopásállóságot biztosít a horgászok számára.

A termék előnyei között szerepel a könnyű kezelhetőség is. A finom, de tartós anyagának köszönhetően a zsinór könnyen csomózható és könnyen belőhető. A zsinór ellenáll a víznek és a nedvességnek, így a horgászok bármilyen időjárási körülmények között használhatják.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,20MM/10M könnyen használható mindenféle horgászfelszereléssel. A zsinór nagyon könnyű és vékony, így nem fogja megnehezíteni a horgászatot. A termék ára is nagyon versenyképes, így a horgászok széles körének elérhetővé válik.

A termék mérete 0,20 mm vastag és 10 méter hosszú. Ez az ideális méret a kisebb halak horgászatához, valamint a közepes méretű halak horgászatához is. A zsinór nagyon könnyű, így ideális a horgászok számára, akik hosszabb ideig szeretnének horgászni anélkül, hogy fáradtak lennének.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,20MM/10M egy igazán kiváló minőségű zsinór, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A termék előnyei között szerepel a nagy szakítószilárdság, a tartósság, a könnyű kezelhetőség és a versenyképes ár. A zsinór ideális mérete és könnyű súlya miatt kiváló választás a horgászok számára, akik hosszabb ideig szeretnének horgászni anélkül, hogy fáradtak lennének.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák