KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M

Készleten
Cikkszám: EF-34020-025
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34020-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 10 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 20,6 kg
A világhírű Dyneema cég elsőszámú fonott zsinórja, amely már hosszú évek óta megtalálható a boltok polcain. Az iránta való soha meg nem szűnő kereslet a garancia a minőségére, hiszen napjainkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Teljes joggal, hiszen a különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező zsinór bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami extra terheléssel jár. 10 méteres változatából horogelőkéinket, vagy igény szerint dobóelőkéinket készíthetjük el.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M egy fantasztikusan tartós és erős előkezsinór, amelyet a KAMASAKI márka gyártott a horgászok számára. A termék magas minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál a horgászok számára.

Először is, érdemes megemlíteni, hogy a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M kiváló minőségű Dyneema anyagból készült. Ez az anyag rendkívül erős és tartós, és képes ellenállni a legnehezebb halaknak is. Ez azt jelenti, hogy a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez az előkezsinór képes lesz megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal is.

Ezenkívül a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M nagyon finom fonott szerkezetű, így kiválóan alkalmas a finomabb horgászathoz is. A finom szerkezetnek köszönhetően a halak nem fognak észrevenni semmit, és a horgászok nagyobb eséllyel fognak sikeresen horgászni.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M mérete 0,25 mm vastagságú és 10 méter hosszú. Ez a méret ideális az általános horgászathoz, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez az előkezsinór megfelelő méretű lesz minden horgászati ​​körülmények között.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M emellett könnyen kezelhető is, és kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a tavas horgászathoz. Az előkezsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez az előkezsinór hosszú ideig szolgálni fogja őket.

Végül, érdemes megemlíteni, hogy a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M nagyon jól ár-érték arányban áll. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál a horgászok számára, miközben megfizethető áron kapható. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem csak egy kiváló minőségű előkezsinóra számíthatnak, hanem elérhető áron is.

Összességében, a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M egy fantasztikus előkezsinór, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál a horgászok számára. Az előkezsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmazkodik minden horgászati ​​körülményekhez. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,25MM/10M egy kiváló minőségű termék, amely képes lesz megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák