KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M

Készleten
Cikkszám: EF-34020-030
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34020-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 10 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 24,4 kg
A világhírű Dyneema cég elsőszámú fonott zsinórja, amely már hosszú évek óta megtalálható a boltok polcain. Az iránta való soha meg nem szűnő kereslet a garancia a minőségére, hiszen napjainkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Teljes joggal, hiszen a különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező zsinór bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami extra terheléssel jár. 10 méteres változatából horogelőkéinket, vagy igény szerint dobóelőkéinket készíthetjük el.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M a KAMASAKI márkájú, kiváló minőségű fonott előkezsinór, amely megfelelő választás lehet minden horgász számára. Az előkezsinór nagyon erős és tartós, így bármilyen körülmények között használható, és nem kell aggódni a törés miatt. A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartamot garantálnak.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M az egyik legjobb előkezsinór a piacon. A fonott előkezsinór rendkívül erős és tartós, így ideális választás mindenféle horgászathoz. A zsinór átmérője 0,30 mm, így nagyon vékony és könnyű, de mégis elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nagy halakkal is. Az előkezsinór hossza 10 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk.

Az előkezsinór előnye, hogy rendkívül könnyű és vékony, így könnyen átcsúszik a vízben. Ez azt jelenti, hogy a halak nem észlelik a jelenlétét, így könnyebben meg tudjuk őket fogni. A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartamot garantálnak. Az előkezsinór nagyon könnyen használható, és rendkívül megbízható.

A KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M számos előnnyel rendelkezik. A fonott előkezsinór rendkívül erős és tartós, így ideális választás mindenféle horgászathoz. Az előkezsinór vékony és könnyű, így könnyen átcsúszik a vízben, és nem zavarja a halakat. A zsinór anyaga ellenáll a kopásnak és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartamot garantál.

Összességében, a KAMASAKI DYNEEMAX FONOTT ELŐKEZSINÓR 0,30MM/10M egy kiváló minőségű termék, amely megfelelő választás lehet minden horgász számára. Az előkezsinór rendkívül erős és tartós, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az UV-sugárzásnak. Az előkezsinór vékony és könnyű, így könnyen átcsúszik a vízben, és nem zavarja a halakat. A zsinór hossza 10 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk. Ajánlom ezt az előkezsinórt minden horgásznak, aki megbízható és tartós előkezsinórt keres.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák