KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.14MM 10,8KG fonott előkezsinór

Készleten
Cikkszám: EF-34021-014
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34021-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 10 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 10,8 kg
A Kamasaki cég új generációs fonott előke zsinórja a modern békés halas fenekező technikákhoz ajánlott, mellyel akár a bojlis végszerelékek elkészítése is megoldható.
A zsinór alaptulajdonságát az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az új Kamasaki Super Braid Leader amellett, hogy erős, és kiváló szakítószilárdságú, tömör szerkezetű, még kellőképpen lágy is, mely kimondottan ideális a fenekezés során bojlis, vagy method feederes előkék, illetve végszerelékek elkészítéséhez. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid Leader -t tartós, nehéz igénybevételre tervezték. könnyen köthető, gyorsan süllyedő zsinór.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.14MM 10,8KG fonott előkezsinór egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a zsinór könnyen használható és erős, így megfelelő védelmet és biztonságot nyújt a halak ellenállásával szemben.

Az előkezsinór fonott kialakítása lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb távolságból és nagyobb pontossággal dobhasson. A zsinór vastagsága 0,14 mm, ami elegendő vastagságot biztosít a halak megragadásához, de nem olyan vastag, hogy a halak észrevegyék a zsinórt a vízben.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.14MM 10,8KG fonott előkezsinór 10,8 kg maximális teherbírással rendelkezik, ami tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fogásához. A zsinór hossza 10 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgász könnyen kezelje a zsinórt, de nem olyan hosszú, hogy nehéz legyen kezelni.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.14MM 10,8KG fonott előkezsinór könnyen csomózható és tartós. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór színe sötétzöld, amely tökéletesen illeszkedik a víz színéhez, így a halak nehezebben észlelik.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.14MM 10,8KG fonott előkezsinór kiváló választás minden horgász számára, aki megbízható és hatékony eszközt keres a halak fogásához. A zsinór könnyen használható és tartós, és ideális a nagyobb halak fogásához. Ha ezt a zsinórt választja, biztos lehet abban, hogy élvezni fogja a horgászatot, és sikeresen fog halat fogni minden alkalommal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák