KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34021-020
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34021-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 10 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 16,1 kg
A Kamasaki cég új generációs fonott előke zsinórja a modern békés halas fenekező technikákhoz ajánlott, mellyel akár a bojlis végszerelékek elkészítése is megoldható.
A zsinór alaptulajdonságát az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az új Kamasaki Super Braid Leader amellett, hogy erős, és kiváló szakítószilárdságú, tömör szerkezetű, még kellőképpen lágy is, mely kimondottan ideális a fenekezés során bojlis, vagy method feederes előkék, illetve végszerelékek elkészítéséhez. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid Leader -t tartós, nehéz igénybevételre tervezték. könnyen köthető, gyorsan süllyedő zsinór.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór egy olyan minőségi termék, amelyet kifejezetten a horgászok számára fejlesztettek ki. A termék előnyeit tekintve, az első és legfontosabb az, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készült. A fonott előkezsinór tartós, erős, és ellenálló a kopásnak, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használható legyen.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór kiválóan alkalmas a halak nagyobb méretű fogására is, hiszen az eltérő halak különböző méretűek lehetnek, így fontos, hogy az előkezsinór is megfelelően erős legyen. A termék 10 méter hosszú és 0,20 mm vastagságú, ami ideális méret a horgászhelytől függően.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór kiválóan használható az édes- és a sós vizekben egyaránt. A fonott előkezsinór jellemzője, hogy kevésbé nyúlik, mint más zsinorok, így azonnali érzékelést biztosít a horgásznak. Ez azt jelenti, hogy a horgász azonnal észleli, ha a hal megragadja a csalit. A zsinór kiválóan alkalmazható a halak fogásához, hiszen a zsinór rendkívül érzékeny, így a horgász könnyen észleli, ha a hal már a horogon van.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór rendkívül könnyen használható, ami nagyon fontos, ha a horgászatot élvezetes és eredményes tevékenységgé szeretnénk tenni. A zsinór rendkívül könnyű, így a horgász könnyen mozgathatja a csalit a vízben, ami növeli a fogás esélyét.

A termékkel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy a KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór a horgászok körében nagyon népszerű termék. A fonott előkezsinór tökéletesen megfelel azoknak a horgászoknak, akik szeretik a kihívást, és nagyobb halakat szeretnének fogni. A termék minőségi alapanyagokból készült, és garantáltan hosszú élettartamú.

Összefoglalva, a KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór egy kiváló minőségű termék, amely tökéletes választás a horgászok számára. A zsinór 10 méter hosszú és 0,20 mm vastagságú, így ideális méretű a horgászhelytől függően. A termék erős, kopásálló és rendkívül érzékeny. A fonott előkezsinór kiválóan alkalmas a halak nagyobb méretű fogására is, és a horgászok körében nagyon népszerű. Ha szeretnél minőségi horgászatot, amely eredményekben is megmutatkozik, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.20MM 16,1KG fonott előkezsinór a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák