KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.30MM 26,6KG fonott előkezsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34021-030
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 10 m

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34021-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 10 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 26,6 kg
A Kamasaki cég új generációs fonott előke zsinórja a modern békés halas fenekező technikákhoz ajánlott, mellyel akár a bojlis végszerelékek elkészítése is megoldható.
A zsinór alaptulajdonságát az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az új Kamasaki Super Braid Leader amellett, hogy erős, és kiváló szakítószilárdságú, tömör szerkezetű, még kellőképpen lágy is, mely kimondottan ideális a fenekezés során bojlis, vagy method feederes előkék, illetve végszerelékek elkészítéséhez. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid Leader -t tartós, nehéz igénybevételre tervezték. könnyen köthető, gyorsan süllyedő zsinór.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.30MM 26,6KG fonott előkezsinór a horgászok számára készült, akiknek fontos a megbízhatóság és a minőség. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, így bármilyen kihívással szembenézhetünk, amikor a vízre megyünk.

A termék előnyei között kiemelhető a magas szakítószilárdság, amely 26,6 kg-os terhelésnél is megőrzi az erejét. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb halak sem tudják megtörni ezt az előkezsinórt, így a horgászok bátran vetnek majd bele minden energiájukat a harcba.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.30MM 26,6KG fonott előkezsinór a hosszú élettartam és a kiváló kopásállóság miatt is kiemelkedő termék. Az előkezsinór anyaga kiváló minőségű fonott zsinór, amelynek köszönhetően hosszú ideig használható anélkül, hogy elveszítené az erejét vagy az élességét.

A termék méretei is nagyon előnyösek a horgászok számára. A 10 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy akár a nagyobb halakat is könnyedén kifogjuk, és a 0,30 mm vastagság még nagyobb biztonságot nyújt. A zsinór vékony, ami könnyen átcsúszik a vízben, így nagyobb pontossággal lehet dobni.

A KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.30MM 26,6KG fonott előkezsinór a horgászok számára egy olyan termék, amely minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A magas szakítószilárdság, a hosszú élettartam és a kiváló kopásállóság mellett a termék méretei is előnyösek, így minden horgász számára ajánlott. Ha szeretnél biztonságosan és hatékonyan horgászni, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID LEADER 10M 0.30MM 26,6KG fonott előkezsinór a legmegfelelőbb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák