THE ONE FONOTT ELŐKEZSINÓR 20m 15lbs BARNA

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31701-015
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap

5390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31701-015
Hossz: 20 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 15 lbs

A The One Skinny egy lágy bevonatos előkezsinór, mely kifejezetten úgy készült, hogy megfeleljen a modern pontyhorgászok által használt, fejlett csalifelkínálási módszereknek. A belső fonott zsinór körszövött, erős szálakból készült, ennek köszönhetően rendkívül erős és megbízható. Az erős belső részt egy speciális matt külső bevonat veszi körül, ezáltal rendkívül kopásálló lesz előkezsinórunk. Ez a lágy bevonatos előkezsinór nem hámozható! 15lbs és 25lbs változatban érhető el!

A THE ONE márkájú Fonott Előkezsinór 20m 15lbs Barna az egyik legjobb minőségű előkezsinór a piacon. Ez a termék elsősorban a horgászok számára készült, akik szeretnék maximalizálni a halak fogásának esélyét és csökkenteni a veszteségeket.

Ez a fonott előkezsinór nagy szakértelemmel készült, és kiváló minőségű anyagokból áll. A fonott zsinór előnye, hogy erősebb, strapabíróbb és tartósabb, mint a hagyományos monofil zsinórok, így a halak kifogása sokkal hatékonyabbá válik.

A 20 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy több halat is fogjunk egyetlen előkezsinórral, és a 15lbs-os teherbírás biztosítja, hogy az előkezsinór elég erős legyen az összes hal számára. A barna szín nagyon természetes hatást kelt, így a halak kevésbé fognak megijedni tőle.

Ez a Fonott Előkezsinór különleges hegyes végkialakítással rendelkezik, amely segít a horog rögzítésében, és megakadályozza a horog kikapcsolását a hal szájából. Ez a kialakítás rendkívül fontos a nagyobb méretű halak esetében, mivel azok nagyobb erővel tudnak küzdeni, és így a horog kicsúszása nagyobb valószínűséggel fordulhat elő.

A THE ONE Fonott Előkezsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, így tartós és megbízható. A rögzített horog pedig biztosítja, hogy a halakat könnyedén és hatékonyan lehet kifogni.

Összességében a THE ONE Fonott Előkezsinór 20m 15lbs Barna egy kiváló minőségű termék, amely megkönnyíti a horgászok életét. A fonott zsinór előnyeit kihasználva, a horgászok megbízhatóbb és erősebb előkezsinórt kapnak, amely segít nekik a nagyobb halak kifogásában. A termék mérete és színe pedig biztosítja, hogy a halak kevésbé fognak megijedni tőle. Ez a termék egy igazi must-have minden horgász számára!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák