THE ONE ELŐKEZSINÓR HÁMOZHATÓ 20m 0,52mm 25lbs SILT

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31704-052
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,52
Zsinór hossza: 20 m

5390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31704-052
Átmérő: 0,52 mm
Hossz: 20 m
Szín: Silt (Iszap színű)
Szakítószilárdság: 25 lbs
A The One Strip előkezsinór egy könnyen hámozható, lágy prémium kategóriás pontyozó előkezsinór. Lágy bevonattal és lágy belső körszövött, fonott magból áll. Bármilyen csalifelkináláshoz alkalmas.

A horgászat egy olyan hobbi, amelyet sokan élveznek világszerte. A THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKEZSINÓR HÁMOZHATÓ 20m 0,52mm 25lbs SILT' termékkel az élmény még teljesebb és hatékonyabb lesz. Ez a zsinór kiváló minőségű, és a horgászok számára számos előnnyel jár.

Első és legfontosabb előnye, hogy a zsinór hamozható. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen eltávolíthatják róla a koszt és a piszkot, így a zsinór mindig tiszta és használható marad. Ez a funkció különösen hasznos lehet azoknak, akik tengeri horgászatra használják a zsinórt, mivel a só és a homok könnyen rátapadhat a felületére.

A zsinór mérete is nagyon fontos. Ez a konkrét termék 20 méter hosszú, 0,52 mm vastag és 25 fontos terhelhetőségű. Ez a méret tökéletes a közepes méretű halak horgászatához, és sok horgász számára ideális lesz. A zsinór vastagsága és terhelhetősége biztosítja az erős és tartós kötést, így a horgászok biztonságban érezhetik magukat.

A SILT színű zsinór is nagyon előnyös. Ez a szín nagyon hasonlít a talaj színéhez, így a halak nehezebben észlelik a zsinórt. Ez további előnyt jelent a horgászok számára, mivel a halak nehezebben fognak gyanakodni, és könnyebben megközelíthetők lesznek.

A zsinór fonott kialakítása is nagyon előnyös. Ez a kialakítás nagyon erős és tartós kötést biztosít, ami különösen fontos, ha nagyobb halakat horgászunk. A fonott kialakításnak köszönhetően a zsinór is könnyebb a vízen, ami növeli a horgászat hatékonyságát.

Végül, de nem utolsósorban, a THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKEZSINÓR HÁMOZHATÓ 20m 0,52mm 25lbs SILT' termék is nagyon könnyen használható. A zsinór rugalmas és könnyen csomózható, így a horgászok könnyedén alkalmazkodhatnak a különböző helyzetekhez és körülményekhez.

Összességében a THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKEZSINÓR HÁMOZHATÓ 20m 0,52mm 25lbs SILT' termék egy kiváló minőségű és hasznos zsinór. A hamozható felület, a megfelelő méret, a SILT szín, a fonott kialakítás és az egyszerű használat mind-mind előnyöket jelentenek a horgászok számára. Ha keresel egy hatékony és megbízható zsinórt, akkor a THE ONE márkájú 'THE ONE ELŐKEZSINÓR HÁMOZHATÓ 20m 0,52mm 25lbs SILT' termék tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák