THE ONE FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 25m 0,40mm 20lb

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31700-040
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 25 m

4190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31700-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 25 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 20 lbs
100% tisztaságú, prémium minőségű fluorocarbon, félmerev előkezsinór, amely rendkívüli kopásállósággal rendelkezik. Ideális különböző merev előkék elkészítéséhez, mint például a kombi előkék, vagy a chod szerelék, amelyeket a ponty egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tud kifújni.

A THE ONE márkájú 'THE ONE FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 25m 0,40mm 20lb' termék egy igazán magas minőségű, fluorocarbon előkezsinór, amely rendkívül sok előnnyel bír a horgászok számára. A termék a legjobb minőségi anyagok felhasználásával készült, és a horgászok számára egy igazán hatékony eszközt kínál, amely biztosítja a sikeres és eredményes horgászatot.

A termék 25 méter hosszú, és 0,40 mm vastagságú, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelhető legyen és egyszerűen feltehető legyen a horgászbotra. Az ilyen vastagságú előkezsinór 20 lb-os súlyt bír el, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is kiemelhessünk a vízből.

Az egyik legfontosabb előnye a fluorocarbon előkezsinórnak az, hogy rendkívül lágy és rugalmas, ezáltal könnyen alkalmazható a különböző horgásztechnikákhoz. Emellett a fluorocarbon anyag rendkívül ellenálló és tartós, amelynek köszönhetően nem fog elszakadni vagy megrepedni még nagyobb terhelés esetén sem.

Az előkezsinór rendkívül átlátszó, így a halak nem fogják észrevenni, ezáltal növelve az esélyeinket, hogy elkapjuk őket. A fluorocarbon anyag ugyanis szinte teljesen átlátszó, így az a vízben szinte láthatatlan lesz, ami nagyon fontos, ha szeretnénk eredményesen horgászni.

A THE ONE FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 25m 0,40mm 20lb termék előnye továbbá az is, hogy kiválóan ellenáll a kopásnak és az UV sugárzásnak is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk az előkezsinór idő előtti kopásától vagy megrepedésétől, amely nagyon fontos a hosszabb távú horgászatok során.

Összességében a THE ONE FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 25m 0,40mm 20lb termék egy nagyon magas minőségű, fluorocarbon előkezsinór, amely rendkívül sok előnnyel bír a horgászok számára. Az előkezsinór könnyen kezelhető, tartós, és nagyon hatékony eszköz a sikeres horgászathoz. Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy halakat fogsz a következő horgászaton, akkor ez a termék a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák