THE ONE OLMOZOTT ELŐKEZSINÓR 10m 0,75mm 40lbs SILT

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31702-040
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,75
Zsinór hossza: 10 m

5390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31702-040
Átmérő: 0,75 mm
Hossz: 10 m
Szín: Silt (Iszap színű)
Szakítószilárdság: 40 lbs
A Free Fall leaderek szuper lágyságukkal a legváltozatosabb mederfenék vonalát is felveszik. Színezetüknek köszönhetően könnyen beleolvadnak a környezetükbe, és így a legtisztább vizekben is jól rejtőzködnek. Teflon szálak sűrű szövéséből egy extranehéz gyorsan süllyedő hajlékony és kemény zsinórt alkottak meg, mely rendkívül kopásálló. Kötése megegyezik a Leadcore zsinórokéval.

A THE ONE márkájú 'THE ONE OLMOZOTT ELŐKEZSINÓR 10m 0,75mm 40lbs SILT' egy igazán magas minőségű és megbízható zsinór, ami minden horgász számára ideális választás lehet. Ez a zsinór kiváló minőségű fonott előkezsinór, amelyet olyan horgászoknak ajánlunk, akiknek fontos a minőség és a megbízhatóság.

A zsinór 10 méter hosszú, 0,75 mm vastagságú és 40 fontos súlyú. Ez a méret nagyon fontos a horgászok számára, mert lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat fogjanak, és mégis könnyen kezelhető marad. A zsinór fonott, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós, és nem fog könnyen elszakadni, még a legnehezebb horgászatok során sem.

Az előkezsinór olmozott, ami azt jelenti, hogy az előkezsinórra ólomréteg került, ami segít a horgászoknak abban, hogy a csalit a kívánt mélységbe juttassák. Az ólomréteg segít abban, hogy a csali élethűbbnek tűnjön, és a halak nehezebben észreveszik a horgászatot.

A SILT színű előkezsinór különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretnék elrejteni a zsinórjukat a víz alatti növényzetben vagy a homokban. Az előkezsinór színe természetes, és könnyen összeolvad a környezettel, így a halak kevésbé észreveszik a zsinórt, és könnyebben belemennek a csaliba.

A THE ONE OLMOZOTT ELŐKEZSINÓR 10m 0,75mm 40lbs SILT ideális választás minden horgász számára, aki igényes a felszerelésére és a horgászatra. A zsinór minősége és tartóssága garantált, és könnyen használható. Ha szeretnéd megtalálni a tökéletes előkezsinórt, akkor a THE ONE OLMOZOTT ELŐKEZSINÓR 10m 0,75mm 40lbs SILT a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák