Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-108
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 150 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-108
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 7,00 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgász imádni fog. A POWER márkájú zsinór egy igazi kincs a horgászok számára, mivel a legjobb minőségű anyagokból készül, és számos előnnyel rendelkezik.

Az első és talán legfontosabb előnye a zsinórnek az, hogy rendkívül erős és tartós, így gördülékenyen csúszik a víz alatt. Ezt a tulajdonságot az anyagának köszönheti, ami rendkívül ellenálló és strapabíró. A zsinór széles választékban kapható, így minden horgász megtalálhatja a neki megfelelő méretet. A POWER BRAID TEFLON 0,08MM SÁRGA fonott zsinór mérete 0,08 mm, ami nagyon vékony és könnyű, így könnyen kezelhető, és nem szakad el olyan könnyen, mint más, vastagabb zsinórok.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM SÁRGA fonott zsinór másik előnye a teflon bevonat, amely védelmet nyújt a kopás ellen. A teflon bevonatnak köszönhetően a zsinór sokáig ellenáll az időjárás viszontagságainak és a víznek, valamint a zsinór hosszú élettartama miatt idővel megéri az árát.

A zsinór felhasználása rendkívül kényelmes, mivel könnyen elkészíthető belőle a horogelőkét, így nem kell aggódnunk a halak elszökése miatt. A zsinór puha és rugalmas, így könnyen használható a legkülönfélébb halak horgászatához.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM SÁRGA fonott zsinór nagy előnye továbbá az, hogy hosszú távú használatra tervezték, így bátran használhatjuk azokon a helyeken, ahol más zsinórok könnyen elszakadnának vagy elrepednének.

Összefoglalva, az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM SÁRGA fonott zsinór egy fantasztikus termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A termék minősége és tartóssága garantált, és a zsinór könnyű kezelhetősége miatt minden horgász számára ajánlott választás. A zsinór mérete 0,08 mm, és könnyen használható a legkülönfélébb halak horgászatához. A POWER márkájú zsinórt a horgászkalandok során nem lehet eltéveszteni, és biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legtöbb halat fogjuk vele!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák