Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-008
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 150 m

5190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30900-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 7,00 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór a POWER márkájú termékek közé tartozik, melyek a horgászok elvárásainak megfelelően készülnek. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a horgászat során. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór a horgászok körében rendkívül népszerű, és számos előnnyel rendelkezik, amelyekről most részletesen beszélünk.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór előnyei közül az egyik legfontosabb az, hogy kiválóan alkalmas a finomabb halak, például a pontyok vagy a pisztrángok fogásához. Az 0,08mm vastagságú fonott zsinór nagyon finom, és lehetővé teszi a finomabb csalik használatát, amelyekkel könnyebben lehet csalogatni a halakat. Ezenkívül a fonott zsinór rendkívül erős és tartós, így a horgászok nem kell aggódniuk a szakadás miatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór Teflon bevonattal rendelkezik, amely biztosítja a sima és sima felszínt, amelyen a zsinór könnyen csúszik. Ez javítja a dobástávolságot, és lehetővé teszi a precízebb dobást, amely segít a halak pontosabb megfogásában. A Teflon bevonat továbbá csökkenti a zsinór nyújtását, ami fontos szerepet játszik a halak hatékonyabb és biztonságosabb megfogásában.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór magas szakítószilárdsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Az 0,08mm vastagságú zsinór 4,5 kg szakítószilárdsággal rendelkezik, ami kiváló teljesítménynek számít ebben a kategóriában. Ez azt jelenti, hogy a horgászok bátran harcolhatnak a nagyobb halakkal, anélkül hogy aggódnának a zsinór szakadása miatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór különleges kialakítású, amely növeli a zsinór élettartamát. A fonott zsinórok egyik jellemzője, hogy idővel elveszítik szilárdságukat, és könnyebben szakadnak. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór azonban speciális anyagokból készült, amelyek tartósabbá teszik a zsinórt, és csökkentik a kopás hatását.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór nagyon rugalmas, amely javítja a halak megfogását. A rugalmasság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy érzékeljék a halak mozgását, és gyorsan reagáljanak a változásokra. Ez nagyon fontos, mert segít a horgászoknak abban, hogy a lehető leggyorsabban és hatékonyabban fogják meg a halakat.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór mérete 150 méter, ami elegendő az átlagos horgászati tevékenységekhez. Az 0,08mm vastagságú fonott zsinór kis méretű halak fogására alkalmas, és kiválóan alkalmas az édesvízi horgászatra. Az 150 méter hosszúságú zsinór kényelmesen elfér a horgászok zsebében vagy dobozában, és mindig kéznél van a horgászat során.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Ez a fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A Teflon bevonat javítja a dobástávolságot, és lehetővé teszi a precízebb dobást. A magas szakítószilárdság lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, és a rugalmasság javítja a halak megfogását. Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,08MM fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.36

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák