Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-110
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 150 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-110
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 8,30 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM SÁRGA fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet bizonyára minden horgász szívesen használna. A POWER márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, így ez a fonott zsinór sem okoz csalódást.

Ez a fonott zsinór rendkívül erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is kiválóan fogja szolgálni. A zsinórnak köszönhetően az érzékelés is sokkal jobb, így könnyebben észre lehet venni a halak reakcióit.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM SÁRGA fonott zsinór a teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima és csúszós felületű, így könnyen csúszik a bottesten, és kevesebb súrlódás keletkezik, ami segít a halak kifogásában.

A sárga szín nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhető a zsinór mozgása, és könnyebben lehet észrevenni a kapást. A 0,10 mm vastagság pedig ideális a finomabb halfajták, mint például a pisztráng vagy a süllő horgászatához.

A zsinór hossza 135 méter, így bőségesen elegendő egy hosszabb horgásztúrához is. A fonott zsinór előnye az is, hogy kevésbé nyúlik, így könnyebben lehet észrevenni a kapást, és gyorsabban lehet reagálni rá.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM SÁRGA fonott zsinór egy igazán minőségi termék, amely a horgászok számára biztosítja a tökéletes élményt. A fonott zsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon kiválóan fogja szolgálni. Ha szereted a finomabb halfajtákat horgászni, akkor ez a fonott zsinór az ideális választás számodra. Ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd a tökéletes horgászélményt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák