Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-010
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 150 m

5190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30900-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 8,30 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM fonott zsinór egy olyan termék, amely kiváló minőségű alapanyagokból készült. A POWER márkájú zsinór biztosítja a horgászok számára a tökéletes használati élményt, amelynek során kényelmesen és hatékonyan tudják elvégezni a horgászatot.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM fonott zsinór előnyei közé tartozik az erős és tartós anyag, amelyből készült. A zsinór rendkívül ellenálló, így a különböző körülmények közötti horgászat során sem fog eltörni vagy elszakadni. A zsinór hosszú élettartama garantált, így hosszú távon is használható marad.

A fonott zsinór előnyei közé tartozik az is, hogy rendkívül vékony és könnyű. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyedén mozog a vízen, így a horgász könnyebben észreveszi, ha halak vonítanak. A zsinór könnyű súlya miatt a horgász könnyedén dobja ki a csalit és könnyedén irányítja azokat.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM fonott zsinór egyik nagy előnye a Teflon bevonat, amely a zsinórt rendkívül simává teszi. Ez azt jelenti, hogy a zsinór még könnyebben mozog a vízen, így a halak nehezebben veszik észre. A Teflon bevonatnak köszönhetően a zsinór is ellenállóbbá válik, és tovább tart.

A zsinór mérete 0,10 mm, így vékony és könnyű. Ez a méret ideális a kisebb halak fárasztásához, így a horgász könnyedén kifoghatja azokat. A zsinór hossza 150 méter, így hosszú távon is használható marad.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM fonott zsinór azoknak a horgászoknak ajánlott, akik kiváló minőségű zsinórra vágynak, amely hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen használható. A POWER márkájú zsinór a legjobb minőséget és teljesítményt biztosítja a horgászok számára, akik szeretik a kihívást és a sikeres halászatot. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,10MM fonott zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik elkötelezettek a minőség és a hatékonyság mellett.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák