Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-115
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,15
Zsinór hossza: 150 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-115
Átmérő: 0,15 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 10,6 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

A horgászok számára a legfontosabb dolog a fogások száma és a halak mérete. Ahhoz, hogy ezeket a célokat elérjük, szükségünk van olyan felszerelésre, amely megbízható és hatékony. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór pont ilyen termék.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak. A fonott zsinór kiváló rugalmassággal és erővel rendelkezik, így könnyen megállja a helyét akár a nehéz halak esetében is. Az ellenálló zsinór a műanyag bevonatnak köszönhetően kiválóan ellenáll a kopásnak és az erős kövek vagy egyéb akadályok okozta sérüléseknek.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór a színe miatt különösen jól látható a vízben, így segít a pontosabb dobások elérésében, az észlelésben és a halak követésében. A 0,15 mm-es vastagság segít a horgászoknak, hogy még finomabb és precízebb horgásztechnikákat alkalmazzanak, amelyek növelik a fogások számát és a halak méretét.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór egyik legfontosabb előnye az, hogy könnyű és kényelmes használni. A fonott zsinór könnyen csúszik a horgászboton, így a dobások pontosabbak és hatékonyabbak lesznek. Az ergonómikus kialakítás segít a horgászoknak az egész napos horgászat során is kényelmesen foglalkozni a halakkal.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór a méretének köszönhetően számos különböző horgásztechnikához használható. Az 150 méter hosszúságú fonott zsinór ideális a horgászok számára, akik hosszabb távolságokra kívánnak dobni. A zsinór vastagsága pedig lehetővé teszi a finomabb és precízebb horgásztechnikák alkalmazását.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinór kiváló minőségű, megbízható és hatékony horgászfelszerelés. A fonott zsinór kiváló rugalmassággal, erővel és tartóssággal rendelkezik, így könnyen megállja a helyét akár a nehéz halak esetében is. A zsinór színe jól látható a vízben, a vastagsága pedig lehetővé teszi a finomabb és precízebb horgásztechnikák alkalmazását. Ha szeretnél hatékonyabb és eredményesebb horgászatot, válassz az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM SÁRGA fonott zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák