Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-015
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,15
Zsinór hossza: 150 m

5190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30900-015
Átmérő: 0,15 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 10,6 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára megér egy próbát. A POWER márkájú zsinór egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elősegítik az eredményes halászatot.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a külső hatásoknak. A fonott zsinór olyan anyagokból áll, amelyek nem szakadnak el könnyen, amelyek biztosítják, hogy az általad fogott halak biztonságosan megmaradjanak a horgon.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór kifejezetten a horgászok számára készült. A fonott zsinór könnyen használható és nagyon hatékony. A fonott zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így nagyobb halakat is kényelmesen foghatsz vele.

A fonott zsinór hossza 150 méter, így elegendő az általad kívánt horgászati helyszínekhez. A 0,15 mm vastagságú fonott zsinór egy ideális méret a könnyebb halakhoz, így akár a kisebb peca helyeken is használhatod.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór egyedülálló Teflon bevonattal rendelkezik, amely előnyös a halászat során. A bevonat biztosítja, hogy a zsinór nem ragad össze, így a horgászat során nincs szükség gyakori cserére. A Teflon bevonat továbbá segít a zsinór könnyebb feltekercselésében és a horgászat során keletkező súrlódások csökkentésében is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki a legjobb minőségű zsinórt szeretné használni. A zsinór könnyen használható és nagyon hatékony, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogj. A Teflon bevonat további előnyöket biztosít, amelyek növelik a zsinór élettartamát és javítják a horgászat hatékonyságát.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór minden horgász számára kiváló választás. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hatékonyságot. A fonott zsinór Teflon bevonata további előnyöket biztosít, amelyek javítják a horgászat hatékonyságát és növelik a zsinór élettartamát. Ha a legjobb minőségű fonott zsinórt keresed, az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,15MM fonott zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák