Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-118
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-118
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 12,7 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór egy rendkívül megbízható és kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A POWER márka hírneve már önmagában is garancia a minőségre, de ez a zsinór különösen kiemelkedő szolgáltatásokat és előnyöket kínál.

A zsinór fonott kialakítása biztosítja a magas szakítószilárdságot és rugalmasságot, ami fontos az erőteljes halak ellenállásának legyőzéséhez. A zsinór anyaga magas minőségű poliészter, amely könnyű és tartós. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem csak erős és tartós, hanem kényelmesen használható és hosszú élettartammal rendelkezik.

A TEFLON bevonat további előnyt jelent a zsinórnak. Ez a bevonat megvédi a zsinórt a környezeti hatásoktól, például a napfénytől, a víztől és az oxidációtól. A TEFLON bevonat a zsinórt sima és sima felületűvé teszi, ami javítja a dobás pontosságát és távolságát.

A POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór mérete 0,18 mm, ami egy nagyon vékony zsinór. Ez azt jelenti, hogy a zsinór kiválóan alkalmas kisebb halak horgászatára, de akár nagyobb halak is megfoghatók vele. A zsinór hosszúsága 300 méter, ami elegendő a legtöbb horgászati ​​feladathoz.

A sárga színű zsinór könnyen látható a vízben, ami segít a horgászoknak a zsinór nyomon követésében és a halak cselezésében. A zsinór könnyű és kényelmes fogást biztosít, ami nagyon fontos hosszú horgászatok során.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A magas szakítószilárdság, a tartósság, a sima TEFLON bevonat és a könnyen látható sárga szín csak néhány azon előnyök közül, amelyeket ez a zsinór nyújt. Ha olyan zsinórt keresel, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,18MM SÁRGA fonott zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák