Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-120
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 150 m

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-120
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 16,1 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór az egyik legnépszerűbb termék a horgászok körében. A POWER márka kiváló minőségű termékeiről ismert, és ez a fonott zsinór sem kivétel. A zsinór által kínált előnyök sokak számára vonzóak lehetnek, így érdemes közelebbről is megvizsgálni a termék tulajdonságait.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór számos előnnyel rendelkezik. Először is, a Teflon bevonatnak köszönhetően a zsinór könnyen csúszik, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy a horog jobban beakadjon, így növelve a halak megtartási arányát.

A fonott zsinór nagyon erős, ami nagyon fontos a horgászat során. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór 0,20 mm vastagságú, ami a legtöbb halászati ​​situációban megfelelő vastagságnak számít. A zsinór hossza 150 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászathoz.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór rendkívül tartós, és ellenáll a kopásnak és a törésnek. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és nem kell aggódnia az idő előtti cseréjéért. A zsinór sárga színének köszönhetően jól látható a vízben, így könnyen követhető a horgászat során.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór nagyon rugalmas is, ami nagyon fontos a horgászat során. A fonott zsinór rugalmassága lehetővé teszi, hogy a halak ne érezzék meg az ellenállást, amikor rájuk húzzuk a vonóhorogat. Ez növeli a halak megtartási esélyeit.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A Teflon bevonat, a nagy szakítószilárdság, a tartósság, a jól látható sárga szín és a rugalmasság mind olyan előnyök, amelyek nagyon fontosak a horgászat során. Ha minőségi zsinórra van szüksége, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,20MM SÁRGA fonott zsinór az egyik legjobb választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák