Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-130
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 150 m

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-130
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 24,6 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Ha horgászásról van szó, akkor minden egyes darab felszerelésnek rendkívül fontos szerepe van a sikerességben. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely segíthet a horgászoknak abban, hogy megbízhatóan és hatékonyan halásszanak. Ez a fonott zsinór nem csak a horgászok által kedvelt POWER márkától származik, hanem számos előnnyel is rendelkezik.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór egy erős és tartós termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A fonott zsinór anyaga teflon, ami rendkívül ellenálló az anyagfáradással szemben, és hosszú élettartamot biztosít a zsinórnak. A fonott zsinór vastagsága 0,30 mm, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan halásszanak.

A fonott zsinór színe sárga, ami nagyon fontos a horgászok számára, mert segít látni a zsinórt a vízen. Ezáltal a horgászok könnyebben tudják figyelni a zsinórt, és észrevenni, ha valamilyen változás történik a vízben. Ez segíthet a halak megfogásában, és növelheti a horgászat sikerességét.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór a horgászok számára tökéletes választás, mert rendkívül erős, tartós és megbízható. A fonott zsinór mérete 100 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok sok-sok alkalommal használják. A fonott zsinór kiváló minőségű, és elég vastag ahhoz, hogy segítsen a horgászoknak a nagyobb halak megtartásában is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór a horgászok számára nagyon fontos eszköz, amely segíti őket a halak megfogásában és a sikeres horgászatban. A termék kiváló minőségű, erős és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok sokáig használhatják a zsinórt. A fonott zsinór sárga színe segíti a horgászokat a vízen való könnyebb észlelésben, és ezzel növelheti a sikerességet.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Ha valaki megbízható és hatékony zsinórt keres, amely segíti a halak megfogásában, akkor érdemes ezt a terméket választani. A fonott zsinór mérete és vastagsága megfelelő ahhoz, hogy a horgászok nagyobb halakat is fogjanak, és a teflon anyagának köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló az anyagfáradással szemben. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM SÁRGA fonott zsinór egy kiváló választás a horgászok számára, akiknek fontos a megbízhatóság és a hatékonyság.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák