Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-030
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 150 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30900-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 24,6 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór egy olyan minőségi horgászzsinór, amely a POWER márkának köszönhetően a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. A zsinór fonása rendkívül szoros, így a halak szinte lehetetlen kiszabadulni a horogból. A termék kiválóan alkalmas mind a pontyhorgászat, mind a ragadozóhalak horgászatára.

A zsinór anyaga teflon bevonatú, így rendkívül ellenálló és tartós. A fonott zsinór előnye, hogy nagyon vékony, így a halak nehezebben veszik észre, hogy egy mesteri csalival vannak dolguk. Ezáltal növelhető a sikeres horgászat esélye. A POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór mérete kifejezetten ideális, hiszen nem túl vastag, de nem is túl vékony. A méret azért fontos, mert az befolyásolja a zsinór terhelhetőségét is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór előnyei közé tartozik az is, hogy szinte teljesen rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem törik el olyan könnyen, mint a hagyományos monofil zsinórok, így a horgászat során nem kell aggódni az esetleges zsinórsérülések miatt. Az erős és tartós zsinór segítségével könnyebben és hatékonyabban lehet horgászni.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, akár a tengeri horgászatra is. A zsinór könnyű, így nem nehezíti le a botot, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór rendkívül erős, így a nagyobb halakat is könnyen ki lehet fogni vele. A zsinór fonása szoros, így a halak nehezebben szabadulnak ki a horogból.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára kiváló választás. A zsinór nagyon könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges zsinórsérülések miatt. A POWER márkának köszönhetően a termék garantáltan megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,30MM fonott zsinór mérete 0,30 mm, így ideális a pontyhorgászatra és a ragadozóhalak horgászatára is. A termék kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki minőségi és megbízható horgászzsinórt keres.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák