Eenergo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-140
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 150 m

4100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.
Cikkszám: 30900-140
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 35,5 kg

Tökéletes, univerzális, fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült. A kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került. A különleges felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel, garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Ha szeretsz horgászni, akkor bizonyára tudod, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztása mennyire fontos a siker érdekében. A horgászfelszerelések között kiemelt szerepet kap a fonott zsinór, amelynek minősége és tulajdonságai nagyban befolyásolják a horgászfogásokat. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely megállja a helyét a legnehezebb horgászfogások során is.

A POWER márkájú zsinór kiváló minőségű anyagokból készült. A fonott zsinór erős, de ugyanakkor nagyon vékony, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobhassunk, és így nagyobb távolságból is elérjük a kívánt horgászterületet. Az 0,40 milliméter vastagságú zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, hiszen kiválóan ellenáll az erős nyomásnak is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű. Ez a tulajdonság nagyon fontos a horgászfogások során, hiszen a sima felületnek köszönhetően a zsinór sokkal kevésbé sérülékeny, és így hosszabb ideig használható marad. A sima felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön is, így a dobások is sokkal könnyebben és pontosabban hajthatóak végre.

A zsinór sárga színe nagyon jól látható a vízben, ami szintén nagyon fontos a horgászfogások során. A halak ugyanis gyakran csak rövid időre tartózkodnak a horgászterületen, ezért nagyon fontos, hogy a zsinór jól látható legyen, és így időben észrevegyük a halakat.

A POWER márkájú zsinór hossza 135 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sok horgászfogást végrehajtsunk, és közben nem kell folyamatosan cserélgetni a zsinórt. A zsinór teherbírása 23,3 kilogramm, ami elegendő ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele.

Összességében az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór egy olyan termék, amely a legnehezebb horgászfogások során is megállja a helyét. Az erős, de vékony zsinór tökéletesen alkalmas nagyobb halak fogására is, és a Teflon bevonatnak köszönhetően rendkívül sima felületű, ami megkönnyíti a dobásokat és hosszabb élettartamot biztosít. A sárga színű zsinór jól látható a vízben, így időben észrevehetjük a halakat. Ha te is szeretnél sikeres horgászfogásokat végrehajtani, akkor az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM SÁRGA fonott zsinór az egyik legjobb választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák