Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30900-040
Gyártó: POWER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 150 m

5490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30900-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 35,5 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór egy olyan minőségi termék, amely horgászok számára készült. A POWER márkájú zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek a horgászat során. A zsinór fonása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és simán dobjanak, így nagyobb távolságokat is elérhetnek. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór különleges Teflon bevonattal rendelkezik, amely megóvja a zsinórt az időjárás viszontagságaitól és a vízben található kemény objektumoktól.

A zsinór átmérője 0,40 mm, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb halakra vadásszanak. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór nagy teherbíró képességgel rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a zsinór bírni fogja a nagyobb halak ellenállását. A zsinór hossza 135 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok nagyobb távolságokra is elérjenek.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak. A zsinór könnyen kezelhető és könnyű, így a horgászok hosszabb időn keresztül is kényelmesen használhatják. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór kiváló választás minden olyan horgász számára, aki a legjobb minőséget és a legjobb eredményeket keresi.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór nem csak erős és tartós, hanem rendkívül rugalmas is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához, és így a horgászok könnyebben tudják őket megfogni. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór nagy szilárdságot és rugalmasságot egyaránt biztosít, így a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudnak horgászni.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki magas minőséget, tartósságot és hatékonyságot keres. A zsinór könnyen használható, nagy teherbírással rendelkezik, és rendkívül tartós. A Teflon bevonat védelmet nyújt a zsinórnak az időjárási viszontagságokkal és a vízben található kemény objektumokkal szemben. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,40MM fonott zsinór egy olyan minőségi termék, amely segít a horgászoknak sikeresen és hatékonyan horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák