CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,22MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33909-022
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

8360 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
  A Cralusso zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul.

 

A Cralusso zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. A különös gyártási eljárásnak köszönhetően szabályos kör keresztmetszetű, nagy szakítószilárdsággal rendelkező, extra minőségű zsinór született, amely bevethető minden olyan horgászmódszernél, ami nagy terheléssel jár.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyhez nélkülözhetetlen a megfelelő felszerelés. Azonban a megfelelő felszerelés kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,22MM 150M' termékével azonban nem kell aggódnunk, hiszen ez a termék minden horgász számára megfelelő választás lehet.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,22MM 150M egy kiváló minőségű, fonott zsinór, amely a horgászati tevékenység során biztosítja a megfelelő tartást, és könnyebbé teszi a halak kifogását. A termék különlegessége a dyneemaszálas körszövött kialakítás, amely a hagyományos fonott zsinórokkal szemben rendkívül erős és tartós. A dyneema anyaga miatt a zsinór könnyű és nagyon vékony, így a halak számára nehezebb észrevenni, hogy a zsinór a vízben van.

A CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,22MM 150M mérete 0,22mm vastagságú és 150 méter hosszú, így elegendő mennyiségű zsinórt biztosít a horgászok számára. A termék alkalmazása egyszerű, és a horgászok bármilyen típusú halászbotjukhoz használhatják.

A termék előnyei között említhető, hogy a CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,22MM 150M rendkívül tartós és erős. A dyneemaszálak miatt rendkívül ellenálló az ütéseknek és a kopásnak, így a horgászok hosszabb ideig használhatják a zsinórt. Ezenkívül a termék nagyon vékony, ami segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt a vízben. A termék kiváló minőségű anyagból készül, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termék hosszú élettartammal rendelkezik.

Összefoglalva, a CRALUSSO FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DYNEEMASZÁLAS 0,22MM 150M egy kiváló minőségű termék, amely ideális választás lehet minden horgász számára. Az erős és tartós anyagból készült zsinór könnyebbé teszi a halak kifogását, és a halaknak nehezebb észrevenni a zsinórt a vízben. A termék magas minősége és tartóssága miatt pedig hosszú távon használható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy jó választást tettek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák