FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 10KG 0,08mm 150m

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30442-008
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 150 m
10190 Ft 13900 Ft

27% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30442-008
Átmérő: 0,08mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 10 kg

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, és kiemelkedően erős és tartós. A zsinór 10 kg terhelést bír el, és csak 0,08 mm vastag, így kiválóan alkalmas finomabb halak, mint például a sügér vagy a pisztráng fogására. A zsinór hossza pedig 150 méter, így biztosítva van a szükséges hosszúság a távolabb fekvő halak elérése érdekében.

Az új Chartreuse színű külső kialakítás a zsinór egyik legnagyobb előnye. Ez a szín nagyon jól látható a vízben, így segít a horgászoknak a halak pontosabb megfigyelésében és a megbízhatóbb kapások elérésében. Ezen kívül, a fonott zsinór tökéletesen megőrzi alakját és szilárdságát, még a legnagyobb nyomás alatt is, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór bármely helyzetben számítható.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór még egy előnye, hogy nagyon könnyű a kezelése. A finomabb zsinór vastagsága miatt a horgászoknak könnyebb a dobása, és a halakkal való küzdelemben is könnyebben lehet irányítani a zsinórt. Ez azt jelenti, hogy a horgászok több időt tölthetnek a tényleges horgászatban, és kevesebb időt a zsinór kezelésében.

Egy másik előnye a WFT New Chartreuse fonott zsinór, hogy környezetbarát. Az anyagok, amelyekből készül, könnyen lebomlanak, így nem kell aggódni azok káros hatásai miatt a természetben. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a halak egészségét és a környezet állapotát illetően.

Végül, a WFT New Chartreuse fonott zsinór könnyen elérhető, és árban is kedvező. A zsinór ára a minőségéhez viszonyítva nagyon kedvező, így a horgászoknak nem kell túl sokat költeniük, hogy megszerezzék ezt a kiváló minőségű zsinórt. A zsinór könnyen elérhető a legtöbb horgászboltban, és online is megvásárolható.

Összességében, a WFT New Chartreuse fonott zsinór egy kiváló választás minden horgász számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, és kiemelkedően erős és tartós. A Chartreuse szín nagyon jól látható a vízben, és a zsinór is könnyen kezelhető. Környezetbarát, és árban is kedvező. Ha egy minőségi és megbízható fonott zsinórt keresel, akkor a WFT New Chartreuse fonott zsinór biztosan megfelel az elvárásaidnak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák