FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 15KG 0,12mm 150m

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30442-012
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 150 m
10190 Ft 13900 Ft

27% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30442-012
Átmérő: 0,12mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 15 kg

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely a horgászatban elengedhetetlen kiegészítőként szolgál. A termék 15 kg terhelhetőséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a nagyobb halakat is könnyedén meg tudod vele fogni. A zsinór vastagsága 0,12 mm, amely pedig garantálja, hogy a zsinór rendkívül erős és tartós lesz, még akkor is, ha nagy terhelésnek van kitéve.

A fonott zsinór előnye, hogy rendkívül erős és tartós, így biztosan nem fogsz csalódni benne. A termék anyaga nagyon jó minőségű, és nagyon jól bírja a terhelést, így nem kell attól tartanod, hogy a zsinór elszakad, amikor egy nagyobb halat fogsz. A WFT New Chartreuse fonott zsinór kiváló minőségű, és garantáltan hosszú élettartamú, így biztosan megéri befektetni rá.

Az új Chartreuse színű zsinór nagyon élénk és könnyen látható, így még a vízben is jól látható, ami nagy előnyt jelent a horgászat során. A szín könnyen megkülönböztethető a víztől, így könnyebb követni a zsinórt a vízben. A Chartreuse zsinór nagyon népszerű a horgászok körében, mivel nagyon jól látható, és könnyen követhető a vízben.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór 150 méter hosszú, így elegendő ahhoz, hogy akár több alkalommal is használhasd a zsinórt. A zsinór mérete tökéletesen megfelel a horgászok igényeinek, és könnyen fel tudod tekerni a zsinórt a horgászbotodra.

Összességében a WFT New Chartreuse fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amely garantáltan megfelel a horgászok igényeinek. A zsinór erős, tartós és könnyen látható a vízben, így biztosan nem fogsz csalódni benne. Ha igazán jó minőségű zsinórt szeretnél vásárolni, akkor a WFT New Chartreuse fonott zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák