FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 22KG 0,18mm 150m

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30442-018
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m
10790 Ft 14000 Ft

23% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30442-018
Átmérő: 0,18mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 22 kg

A horgászat egy nagyszerű hobbi, ami az emberek számára lehetővé teszi, hogy kikapcsolódjanak, relaxáljanak és élvezzék a természetet. Azonban, ahhoz hogy sikeres legyél ebben a hobbiában, szükséged van a megfelelő felszerelésre. Az egyik legfontosabb eszköz, amit a horgászat során használnod kell, az a zsinór. A WFT márkájú 'FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 22KG 0,18mm 150m' termék, amely egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek.

Ez a zsinór készült a legjobb minőségű anyagokból, és nagyon tartós és erős. A zsinór vastagsága 0,18 mm, és hossza 150 méter, így elegendő a horgászathoz. Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak az, hogy rendkívül erős. A terhelhetősége akár 22 kg is lehet, így biztos lehetsz benne, hogy képes leszel kifogni még a legnagyobb halakat is.

Ezenkívül, a WFT New Chartreuse zsinór nagyon könnyen csúszik a gyűrűkön, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy messzebb és pontosabban dobjon el. Az erős és tartós anyagnak köszönhetően, a zsinór nem fog könnyen elszakadni, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogod elveszíteni a fogásodat.

A zsinór színe is nagyon fontos tényező. A Chartreuse zöld szín nagyon jól látható a vízben, így könnyen láthatod a zsinórt a víz felszínén. Ez nagyon fontos, mert így láthatod, hogy a zsinór merre halad, és megakadályozhatod, hogy összekoszolódjon a horgászcuccod.

A WFT New Chartreuse zsinór azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnék javítani a horgászati ​​teljesítményüket, és szeretnék biztosítani, hogy mindig kifogják a legnagyobb és leginkább kihívást jelentő halakat is. Ha szeretnél egy erős, tartós és könnyen használható zsinórt, akkor ez a termék a tökéletes választás számodra.

Összefoglalva, a WFT márkájú 'FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 22KG 0,18mm 150m' termék egy nagyon jó választás a horgászok számára. A zsinór erős, tartós és könnyen használható, és nagyon jó minőségű anyagokból készült. Ha szeretnéd javítani a horgászati ​​teljesítményedet, és megbizonyosodni arról, hogy mindig kifogod a legnagyobb halakat, akkor ezt a zsinórt neked találták ki!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák