FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 32KG 0,22mm 150m

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30442-022
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m
11490 Ft 14600 Ft

21% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30442-022
Átmérő: 0,22mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 32 kg

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek, hogy segítsen nekik még hatékonyabbá tenni a horgászatot. Ez a fonott zsinór, amely a WFT márkától származik, a minőség és a megbízhatóság szimbóluma. A zsinór a legújabb technológiával készült, így biztosítja a horgászoknak a legjobb élményt és az eredményeket.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór nagyon erős és tartós. A zsinór vastagsága 0,22 mm és hossza 150 m, így hosszú ideig használható. A zsinór szakítószilárdsága 32 kg, ami azt jelenti, hogy könnyedén megbirkózik a nagyobb halakkal is. Az erős zsinór lehetővé teszi a nagyobb horgászati erőfeszítéseket, amelyekkel a horgászok gyorsabban elkapják a halakat.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór színe élénk és feltűnő, ami segít a horgászoknak, hogy könnyebben kövessék a zsinórt a vízben. A halak könnyebben észreveszik a zsinórt, így a horgászok nagyobb eséllyel fognak halat. A zsinór színe miatt a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór eltűnéséért a vízben, így nagyobb biztonságot nyújt a horgászat során.

A fonott zsinór textúrája nagyon sima és egyenletes, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén dobjanak és horgásszanak. Az egyenletes textúra segít a horgászoknak, hogy a zsinórt könnyen vezessék a vízben, és hogy a halak észrevegyék a csalit. A zsinór textúrája nagyon tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok hosszú ideig élvezhetik a zsinór minőségét és megbízhatóságát.

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy nagyszerű választás a horgászoknak, akik szeretnék javítani a horgászati élményüket. A zsinór erős, tartós és könnyen használható, így a horgászok könnyedén elkapják a nagyobb halakat. Az élénk szín és az egyenletes textúra segítenek a horgászoknak abban, hogy jobban lássák a zsinórt a vízben, és hogy könnyedén használják a zsinórt a horgászat során. A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy igazán kiváló termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák