FONOTT ZSINÓR WFT NEW CHARTREUSE 39KG 0,25mm 150m

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30442-025
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m
11990 Ft 15600 Ft

23% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30442-025
Átmérő: 0,25mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 39 kg

A WFT New Chartreuse fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a halászok igényeire terveztek. A zsinór 39 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik, ami kiválóan alkalmas akár nagyobb halak, mint például a harcsa, a ponty vagy a csuka fogására is.

A zsinór 0,25 mm vastagságú és 150 méter hosszú, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan horgásszunk akár távolabbi helyeken is. A zsinór színe élénk chartreuse, amely nagyszerűen látható a vízben, így könnyen követhetjük a zsinór mozgását, és észre vehetjük, ha valami megtámadja a csalit.

Az egyik legnagyobb előnye a WFT New Chartreuse fonott zsinórjának az, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór kialakítása és anyaghasználata ellenáll a kopásnak és az UV sugárzásnak, ezáltal hosszú távon is használható marad. Emellett a zsinór rugalmas, így a halak akadásakor nem szakad el könnyen, és a hal további küzdelme során is jól bírja a terhelést.

A zsinór fonott kialakítása miatt nagyon sima, ami könnyű és messzebbre juttatja a csalit. Emellett a fonott zsinór kevésbé nyúlik, mint a hagyományos monofil zsinór, így a kapásokat sokkal érzékenyebben lehet észlelni, és a horog könnyebben belefoghat a hal szájába.

A WFT New Chartreuse fonott zsinórja könnyen használható, és könnyen csomózható. A zsinór szálai nem bolyhosodnak, így nem kell aggódnunk a csomók meglazulása miatt. A zsinór hosszú élettartama és tartóssága miatt pedig jó befektetésnek számít, amely hosszú távon is megtérül.

Összességében a WFT New Chartreuse fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. Nagyon erős és tartós, és könnyen használható. A zsinór fonott kialakítása miatt nagyon sima és könnyű, és a kapásokat érzékenyen lehet észlelni. A zsinór élénk chartreuse színe látható a vízben, és a halak is nehezen veszik észre, így nagyobb eséllyel tudunk nagyobb halakat is fogni. Ha minőségi horgászzsinórra van szükséged, akkor a WFT New Chartreuse fonott zsinórja a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák