KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,10MM fonott zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30520-910
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 1000 m

17490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30520-910
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 7,6 kg
Bizonyára nagyon sokan emlékeznek még a kilencvenes évek első felében debütáló fonott zsinórokra, melyek közül a Kamasaki Dyneema-ja volt sokáig a piacvezető.

Nos, A Super Braid ennek a „csodazsinórnak” a modernizált változata, mondhatni annak a modern kor igényeihez igazított, továbbfejlesztett változata.

A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,10MM fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. Ez a termék rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és nem fog megsérülni a használat során.

A fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. A zsinór 0,10 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy rendkívül vékony és könnyű, így könnyen használható a horgászat során. A zsinór hossza 1000 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is fel lehessen használni.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a terméknek, hogy nagy távolságokra is lehet vele horgászni. A zsinór nagyon vékony és könnyű, így könnyedén elérheti a céljait, akár nagyobb távolságokból is. Emellett a zsinór nagyon erős, így azok a nagyobb halak sem okoznak problémát, amelyek gyakran megszakítják a hagyományos monofil zsinórokat.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,10MM fonott zsinór hosszú élettartama azt jelenti, hogy hosszú távon is használható. A zsinór nagyon ellenálló, és könnyen tisztítható, így nem kell aggódnia a karbantartás miatt. Emellett a zsinór színe is nagyon élénk, így könnyen lehet látni a vízben.

A termék rendkívül sokoldalú, és különböző horgászmódszerekhez használható. A zsinór könnyen csomózható, és könnyen használható minden horgászmódszerhez. Emellett a zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a hal mozgásához.

Összességében, a KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,10MM fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak készítettek. A zsinórnak nagyon sok előnye van, beleértve a nagy távolságokra való horgászatot, a nagyobb halak ellenállását, a hosszú élettartamot és a sokoldalúságot. Ez a termék egyértelműen ajánlott minden horgász számára, aki egy erős, tartós és könnyen használható zsinórt keres.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák