KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,20MM fonott zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30520-920
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 1000 m

17490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30520-920
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 16,4 kg
Bizonyára nagyon sokan emlékeznek még a kilencvenes évek első felében debütáló fonott zsinórokra, melyek közül a Kamasaki Dyneema-ja volt sokáig a piacvezető.

Nos, A Super Braid ennek a „csodazsinórnak” a modernizált változata, mondhatni annak a modern kor igényeihez igazított, továbbfejlesztett változata.

A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,20MM fonott zsinór a horgászok legjobb barátja lehet a vízen. A KAMASAKI márka híres a minőségi horgásztermékeiről, és ez a fonott zsinór sem okoz csalódást.

Az 1000 méter hosszú zsinór vastagsága 0,20 mm, így könnyen csomózható és kiválóan alkalmas a könnyebb horgászatra. A zsinór a legújabb technológiával készült, így maximális erőt és tartósságot biztosít a horgászat során. Ez azt jelenti, hogy a KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,20MM fonott zsinór olyan erős, hogy bármilyen kihívással szemben állhat a vízen.

A zsinór színe sötét zöld, amely segít abban, hogy ne legyen túl feltűnő a vízen. Ez azt jelenti, hogy a halak kevésbé fognak megijedni, és könnyebben lehet őket megfogni. A zsinór tapintása kellemesen sima, így a horgászok könnyen és kényelmesen használhatják.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,20MM fonott zsinór előnye, hogy nagyon rugalmas, így a halak harca során nem fog könnyen szakadni. Emellett a zsinór nagyon könnyű, így nem fog terhelni a horgászbotot és a tekercset sem.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,20MM fonott zsinór egy jó választás lehet a csónakos horgászok számára, akiknek fontos az erős és tartós zsinór, amely nem fog elszakadni a halak harca során. A zsinór könnyen csomózható és kényelmesen használható, így azok a kezdő horgászok is könnyen használhatják.

A termék előnyei:

- 1000 méter hosszú
- 0,20 mm vastagság
- Maximális erő és tartósság
- Sötét zöld szín
- Kellemesen sima tapintás
- Nagyon rugalmas
- Könnyű
- Könnyen csomózható

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,20MM fonott zsinór egy nagyon jó minőségű termék, amely megfelel a horgászok magas elvárásainak. Ha szeretnél egy erős és tartós zsinórt, amely segíti a sikeres horgászatot, akkor ez a zsinór a megfelelő választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák