KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór

Készleten
Cikkszám: EF-30520-925
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

17490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30520-925
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 21,3 kg
Bizonyára nagyon sokan emlékeznek még a kilencvenes évek első felében debütáló fonott zsinórokra, melyek közül a Kamasaki Dyneema-ja volt sokáig a piacvezető.

Nos, A Super Braid ennek a „csodazsinórnak” a modernizált változata, mondhatni annak a modern kor igényeihez igazított, továbbfejlesztett változata.

A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór kiváló minőségű horgászfelszerelés, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Ez a zsinór elképesztően erős és kopásálló, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig használható, mint a hagyományos zsinórok. Emellett könnyű, így könnyen és gyorsan dobható.

Ez a fonott zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, beleértve a spiccbotos horgászatot, a feeder horgászatot és a fenekező horgászatot is. Az 0,25 mm átmérőjű zsinór ideális az átlagos méretű halak fogásához, és a 1000 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig használják, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór cseréjének szükségessége miatt.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór számos előnye közé tartozik a magas kopásállóság. Ez az anyag kemény és tartós, így könnyen ellenáll a környezeti hatásoknak, például a víznek és a kavicsoknak. Ennek köszönhetően a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és a horgászoknak nincs szükségük gyakori cserére.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór könnyűsége azt jelenti, hogy a horgászok könnyen dobhatják. Ez különösen hasznos lehet a spiccbotos horgászatnál, ahol a pontosság és a sebesség kulcsfontosságú. Emellett a könnyű zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, így nagyobb területet lefedve.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór előnye közé tartozik az is, hogy könnyen kezelhető. Az anyag sima felülete lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen csússzon a gyűrűkön, és ne akadjon el. Emellett az anyag nem kötődik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók kialakulása miatt.

Összességében a KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A zsinór erős, tartós és könnyű, és ideális mindenféle horgászmódszerhez. A 1000 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig használják, és a zsinór sima felülete könnyen kezelhetővé teszi. Ha minőségi horgászfelszerelést keresel, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,25MM fonott zsinór a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.16

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák