KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,30MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30520-930
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 1000 m

17490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30520-930
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 26,6 kg
Bizonyára nagyon sokan emlékeznek még a kilencvenes évek első felében debütáló fonott zsinórokra, melyek közül a Kamasaki Dyneema-ja volt sokáig a piacvezető.

Nos, A Super Braid ennek a „csodazsinórnak” a modernizált változata, mondhatni annak a modern kor igényeihez igazított, továbbfejlesztett változata.

A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,30MM fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék előnyeit tekintve, az első és legfontosabb az, hogy rendkívül erős, és kiválóan bírja a terhelést. Ez azt jelenti, hogy biztosan nem fogsz csalódni benne, amikor a nagyobb halakat próbálod kifogni.

A zsinór anyaga nagyon tartós és ellenálló, így a horgászat során nem kell aggódnod a szakadás miatt. A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,30MM fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A termék mérete 0,30mm, és 1000 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy ezzel a hosszúsággal hosszabb ideig használhatod. A horgászok számára ez egy nagyon előnyös tulajdonság, mivel így nem kell folyamatosan új zsinórt vásárolni a horgászat során.

A zsinór színe fekete, ami nagyon előnyös a horgászok számára, mivel a fekete szín nem reflektálja a napfényt, így a halak kevésbé fognak rájönni, hogy a zsinór a vízben van. Ez növeli a horgászat sikerességét.

A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,30MM fonott zsinór könnyen használható, és nagyon jól csúszik a vezetőgyűrűkön, ami segít abban, hogy könnyebben tudjunk dobni. Emellett nagyon érzékeny is, így a halakat könnyebben észlelhetjük a vízben.

A termék előnyei közé tartozik még az is, hogy rendkívül könnyű és rugalmas, így a horgászat során kényelmesen kezelhetjük a zsinórt. A KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,30MM fonott zsinór nagyon hasznos termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki horgászik. A zsinór kiváló minőségű, könnyen használható, és nagyon megbízható. Ha egy jó minőségű zsinórt keresel, amely hosszabb ideig használható, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,30MM fonott zsinór a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák