L&K BRAID 150m 0,35MM fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30915-035
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

5690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Gondoltak már arra, hogy nekünk, magyar horgászoknak mit készít a piac? Nos, a fonott zsinórok terén végre itt van az első, amit elsősorban a hazai igények szerint alakítottak ki.
Cikkszám: 30915-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 32,00 kg

Gondoltak már arra, hogy nekünk, magyar horgászoknak mit készít a piac? Nos, a fonott zsinórok terén végre itt van az első, amit elsősorban a hazai igények szerint alakítottak ki. A zsinór remek tulajdonságokkal van felvértezve, rendkívül sűrű szövésű, a keresztmetszete nem szögletes, rendkívül kopásálló, és ráadásul kapott egy olyan bevonatot, amivel a téli horgászatok alkalmával is bátran horgászhatunk. Mindezt elérhető áron és jó minőségben. A minőségre a két profi pergető horgász, Lukácsi Béla és Kovács Adrián neve a garancia, akik minden tapasztalatukat hozzátették e kiváló zsinór elkészítéséhez. A zsinór a hazai horgászok által igen kedvelt sötétzöld színben kapható.

Ha egy igazán megbízható és tartós fonott zsinórra van szükséged, akkor a L&K BRAID 150m 0,35MM fonott zsinór a tökéletes választás a horgászathoz. Ez a zsinór egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek miatt kiemelkedik a többi zsinór közül.

A L&K BRAID 150m 0,35MM fonott zsinór kiváló minőségű, erős és tartós, így ideális az összes horgászstílushoz. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami tökéletes a nagyobb halak fogásához, és a 150 méteres hosszúság azt jelenti, hogy elegendő zsinórral rendelkezel ahhoz, hogy gyakorlatilag bárhol horgássz.

A zsinór anyaga speciálisan készült, hogy ellenálljon a kopásnak és a törésnek, így biztos lehetsz benne, hogy a zsinór nem fog elszakadni egy nagyobb hal esetén sem. Emellett a zsinór rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodik a víz alatti körülményekhez, és az érzékeny halak is könnyedén belekapaszkodhatnak.

A L&K BRAID 150m 0,35MM fonott zsinór rendkívül könnyen kezelhető, és nem félrecsavarodik vagy félbehajlik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór mindig sima és egyenes marad, így a halak kevésbé tudják kibújni a horogból. A zsinór színe fekete, ami azt jelenti, hogy a víz alatt kevésbé feltűnő, és a halak kevésbé tudják észrevenni.

Ha megbízható és tartós fonott zsinórra van szükséged, akkor a L&K BRAID 150m 0,35MM fonott zsinór minden szempontból megfelel. A zsinór kiváló minőségű, erős és tartós, könnyen kezelhető, és a nagyobb halak fogásához is tökéletes. Ha szereted a horgászatot, és szeretnél könnyedén és hatékonyan halakat fogni, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki a L&K BRAID 150m 0,35MM fonott zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák