L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30918-008
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 150 m

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30918-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 4,90 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

A L&K márkájú 'L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór' egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa a horgászok számára.

Ez a fonott zsinór nagyon erős, és a 8 fonott szál kiválóan ellenáll a szakadásnak, ami ideális a nagyobb halak fogásához. Az 0,08 mm vastagságú zsinór a horgászok számára a megfelelő méretű, és 150 méter hosszú, így elegendő hosszúságú azokhoz a horgászokhoz, akik hosszabb távolságokon szeretnének horgászni.

A 'L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór' sötétzöld színe nagyon elegáns és diszkrét, így a zsinór nem fogja elriasztani a halakat. A zsinór felülete sima és könnyen csúszik, ami növeli a horgászok esélyeit a nagyobb halak elkapására.

A zsinór kiválóan alkalmas mind a folyók, mind a tavak, mind a tengeri horgászathoz, és ideális a pontyhorgászat, a süllőhorgászat és a harcsahorgászat számára is. A kiváló minőségű anyagokból készült zsinór ellenáll az UV sugárzásnak és a sóvíznek, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára.

A 'L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór' ára rendkívül versenyképes a többi horgászzsinórral szemben, és így a horgászoknak egy kiváló minőségű zsinórt kínál az ár/érték arány tekintetében. Ha keresel egy megbízható és erős horgászzsinórt, akkor a 'L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór' a legjobb választás számodra.

A 'L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór' méretei a következők: 0,08 mm vastagság, 150 méter hosszúság és 4,9 kg teherbírás. Ez a zsinór ideális a közepes és nagyobb méretű halak fogásához, és kiváló teljesítményt nyújt a horgászok számára minden helyzetben. Ha szeretnél egy minőségi és megbízható horgászzsinórt, akkor a 'L&K FINE BRAID 8 0,08 150M 4,9KG DARK GREEN fonott zsinór' a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák