L&K FINE BRAID 8 0,1 150M 6,2KG DARK GREEN fonott zsinór

Készleten
Cikkszám: EF-30918-010
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 150 m

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30918-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 6,20 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

Az L&K FINE BRAID 8 0,1 150M 6,2KG DARK GREEN fonott zsinór a horgászok egyik legkedveltebb választása, és nem véletlenül! Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A fonott zsinór rendkívül erős és tartós, így bármilyen nagy halat is fogsz, biztos lehetsz benne, hogy a zsinór nem szakad el.

A zsinór nagyon könnyű és rugalmas, így nagyon könnyű vele horgászni. A fonott zsinór nagyon vékony, ami lehetővé teszi, hogy nagyon messze dobhassuk a csalit. A zsinór nagyon sima felületű, így nagyon kevés ellenállást tapasztalunk, amikor a halat húzzuk be.

Az L&K FINE BRAID 8 0,1 150M 6,2KG DARK GREEN fonott zsinór rendkívül hosszú, 150 méter hosszú, így elegendő zsinórt biztosít a horgászoknak, hogy kényelmesen horgásszanak. A zsinór színe sötétzöld, így jól látható a vízben, és nem fogja elriasztani a halakat.

A zsinór könnyen és gyorsan csomózható, így a horgászok mindenféle csalit könnyen és gyorsan csatlakoztathatnak a zsinórhoz. Az L&K FINE BRAID 8 0,1 150M 6,2KG DARK GREEN fonott zsinór nagyon erős, így bármilyen kemény körülmények között is használható, és mindenféle horgászmódszert támogat.

Az L&K FINE BRAID 8 0,1 150M 6,2KG DARK GREEN fonott zsinór valóban egy kiváló minőségű termék, amely garantálja a horgászok számára a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. Ha a horgászat az érdeklődési körödbe tartozik, és szeretnél egy olyan terméket, amelynek használatával kényelmesen és sikeresen horgászhatsz, akkor az L&K FINE BRAID 8 0,1 150M 6,2KG DARK GREEN fonott zsinór az, amire szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák