L&K FINE BRAID 8 0,15 150M 9,1KG DARK GREEN fonott zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30918-015
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,15
Zsinór hossza: 150 m

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30918-015
Átmérő: 0,15 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 9,10 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

A L&K FINE BRAID 8 0,15 150M 9,1KG DARK GREEN fonott zsinór egy olyan horgászati kiegészítő, amely a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. Ez a zsinór tökéletesen alkalmas mindenféle horgászati tevékenységre, legyen az a horgászat a tengerparton, a folyóparton vagy a tavon.

A L&K FINE BRAID 8 0,15 150M 9,1KG DARK GREEN fonott zsinór kiváló minőségű poliészterből készült, ami a tartósság és a hosszú élettartam kulcsa. A fonásnak köszönhetően a zsinór rendkívül erős és ellenálló a szakadásnak, így biztonságosan használható mindenféle horgászati tevékenység során.

A zsinór mérete 0,15 mm vastagságú, 150 méter hosszú és 9,1 kg teherbírású, ami tökéletesen megfelel a legtöbb horgászati tevékenységhez. A sötétzöld szín tökéletesen maszkolja a zsinórt a vízben, így a halak nem fogják észrevenni. A zsinór rendkívül sima és könnyű, így nagyon könnyű vele dolgozni.

A L&K FINE BRAID 8 0,15 150M 9,1KG DARK GREEN fonott zsinór rendkívül sok előnnyel rendelkezik. Az első és talán legfontosabb előnye a zsinórnak az, hogy rendkívül erős és tartós. Ennek köszönhetően a zsinór könnyen bírja a nagy halakat és a hosszú horgászati tevékenységeket is.

A zsinór rendkívül sima és könnyű, így a horgászok könnyen és pontosan tudnak vele dolgozni. A sötétzöld szín tökéletesen maszkolja a zsinórt a vízben, így a halak nem fogják észrevenni. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb horgászati tevékenységeket is lebonyolíthassunk.

A L&K FINE BRAID 8 0,15 150M 9,1KG DARK GREEN fonott zsinór tökéletes választás mindenféle horgászati tevékenységhez. Az erős és tartós zsinór biztonságosan használható nagy halak esetén is, a könnyű és sima felület pedig lehetővé teszi a pontos és precíz horgászatot. A sötétzöld szín pedig segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt a vízben. Ha a legjobb minőségű horgászkiegészítőkre vágysz, akkor a L&K FINE BRAID 8 0,15 150M 9,1KG DARK GREEN fonott zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák