L&K FINE BRAID 8 0,18 150M 10,3KG DARK GREEN fonott zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30918-018
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30918-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 10,30 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a fonott zsinór egy olyan termék, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte, és kiváló minősége miatt rendkívül népszerű. A fonott zsinór tulajdonságai közé tartozik a nagy szakítószilárdság, a kiváló kopásállóság és a hosszú élettartam.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór magas minőségi szabványoknak megfelelően készült, így biztos lehet benne, hogy tartós lesz. A zsinór anyaga magas szálakból áll, amelyek finoman fonódnak össze, ezáltal biztosítva a zsinór nagy szakítószilárdságát. A zsinór felülete sima és egyenletes, így az könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a boton, ami lehetővé teszi a horgászatot nagyobb távolságból.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór az egyik legerősebb zsinór, amelyet jelenleg kapható a piacon. A zsinór 10,3 kg-ig terhelhető, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjon. A fonott zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik, így a zsinór hosszú élettartama garantált.

A L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór sötétzöld színű, ami lehetővé teszi, hogy a zsinór azonosuljon a víz színével, így a halak kevésbé fognak észrevenni. A zsinór 0,18 mm vastagságú és 150 méter hosszú, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságból is fognak halakat.

Összefoglalva, a L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet ajánljuk minden horgásznak. A zsinór magas szakítószilárdsággal és kiváló kopásállósággal rendelkezik, ami garantálja a hosszú élettartamot. A sötétzöld szín lehetővé teszi, hogy a zsinór azonosuljon a víz színével, és nem fogja megijeszteni a halakat. A 0,18 mm vastagság és a 150 méteres hossz lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságból is fognak halakat. Ha igazán minőségi fonott zsinórra van szüksége, akkor a L&K Fine Braid 8 0,18 150M 10,3KG Dark Green fonott zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák