L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30918-025
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30918-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 18,2 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

A L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Ez a fonott zsinór tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretne a víz alatt dolgozó csalijára maximálisan megbízható és erős kötelet használni.

A zsinór 0,25 mm vastagsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyon finom, mégis rendkívül erős. A 150 méteres hosszúsága pedig elegendő ahhoz, hogy akár hosszabb távolságból is elérjük a halakat. A zsinór terhelhetősége akár 18,2 kg is lehet, ez pedig azt jelenti, hogy a legnagyobb és legerősebb halakat is biztonságosan kifoghatjuk vele.

A zsinór színe sötétzöld, ami tökéletesen illeszkedik a víz alatti környezethez. Ezáltal a halak sokkal nehezebben veszik észre a zsinórt, így sokkal hatékonyabbá válik a halak kifogása.

Az L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A fonott zsinór kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy a zsinór simán és könnyedén csússzon a bottesten, így még könnyebbé válik a halak kifogása.

Az L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór előnyei:

- Nagyon erős és tartós: Az L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így nagyon erős és tartós.
- Finom és könnyű: A zsinór finom és könnyű, így könnyedén és simán csúszik a bottesten.
- Szín: A sötétzöld szín tökéletesen illeszkedik a víz alatti környezethez, így a halak sokkal nehezebben veszik észre a zsinórt.
- Terhelhetőség: Akár 18,2 kg terhelhetőséggel rendelkezik, így a legnagyobb és legerősebb halakat is biztonságosan kifoghatjuk vele.
- Hosszúság: A 150 méteres hosszúság elegendő ahhoz, hogy akár hosszabb távolságból is elérjük a halakat.

Az L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A zsinór kialakítása és minősége garantálja, hogy a halak kifogása még könnyebb és hatékonyabb legyen, így az L&K FINE BRAID 8 0,25 150M 18,2KG DARK GREEN fonott zsinór nélkülözhetetlen kellék a horgászfelszerelésünkben.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák