WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30446-012
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 150 m
5690 Ft 7120 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30446-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 6,00 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR - Az igazi zöld csoda!

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a vízen. Ez a fonott zsinór könnyű, tartós és nagyon erős, így biztosan megfelel minden horgászati kihívásnak.

Az egyik legfontosabb előnye a zöld szín, amely nagyon hasznos lehet a vízben. Az alga és a növényzet között a zöld szín miatt a zsinór sokkal nehezebben látható, így a halak nem félnek attól, hogy megzavarják őket. Ez a zsinór ideális a tengeri és a folyami horgászathoz is.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR mérete 150 méter hosszú és 0,12 mm vastag. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb távolságra juttassák el a csalit a halakhoz, így növelve a sikeres fogások esélyét. A zsinór tartóssága és erőssége garantálja, hogy bármilyen nehéz halat is fogsz, a zsinór kibírja a terhelést.

A zsinór fonottsága lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból és nagyobb pontossággal dobjanak a halakhoz. A fonottság miatt a zsinór sokkal kevésbé tágul, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csalik elmozdulása miatt.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR nagyon könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig dolgozzanak vele anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A zsinór könnyen csomózható és nem gyűrődik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szétszakadása miatt.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely nagyon hasznos lehet minden horgász számára. A zöld szín, a fonottság és a könnyűség miatt ez a zsinór ideális választás a tengeri és a folyami horgászathoz is. Ha szeretnél egy tartós, erős és könnyen kezelhető fonott zsinórt, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR az, amire szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák